בוסטר רצועות אוונפלו צ'ייס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוסטר רצועות אוונפלו צ'ייס
    יעל מרגלית
    24/04/2023

בהמשך לשאלה הקודמת ששאלתי על הבוסטר הזה, חיפשתי סרטונים שמסבירים איך קושרים אותו לרכב באמצעות חגורה ולא מצאתי. האם יש לך מידע בנושא? אני רוצה לדעת איך ניתן לקשור אותו לרכב באמצעות חגורה לפני שאני רוכשת אותו. תודה רבה על התשובה המפורטת!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה בדיוק החיסרון הגדול של המוצר

קובי סופר
    25/04/2023

שלום יעל,

זה בדיוק החיסרון הגדול של המוצר. ההתקנה עם חגורה היא בעייתית בעיניי מ-2 סיבות:
    1. כדי להתקין עם חגורה צריך תפס מתכת. בעבר הוא היה מסופק עם מוצרי אוונפלו וכיום מגיע ללא. צריך לרכוש את התפס אך הוא לא נמכר כפריט ולכן זה אתגר 1.
    אפשר לפנות לאבי שפיר דרך דף הפייסבוק. הוא מתקין מושבים ויש לו את התפסים האלו.

2. לאחר שיש את התפס ההתקנה היא לא פשוטה! קשה לי להדריך במילים ואני ממליץ שמתקין מורשה יתקין לכם וילמד אתכם כי זה די מאתגר. יש סרטוני הדרכה אך גם מהם קשה ללמוד ולדעת אם התקנתם נכון.

2 הסיבות האלו הם בדיוק הגורם לכך שאני ממליץ על ברייטקס גרואו ווית' יור קליקטייט. נכון שהוא עולה פי 3 אבל מדובר במוצר שמשרת להמון שנים כך שהעלות ביחס לשימוש בזמן היא זניחה לדעתי. מעבר לעניין ההתקנה גם בטיחותית הוא עם דירוגים יותר גבוהים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו