עגלת בייבי בוס - סקירה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת בייבי בוס - סקירה
    עדי
    25/04/2023

שלום
    ראיתי שאתה ממליץ כאן על העגלה
    הסתכלתי גם בפייסבוק בטבלת השוואה בין עגלות אחרות, וואלה השתכנעתי! האמבטיה של ספורט ליין בעיניי יפה ממנה, אבל יופי זה לא הכל..

בכל זאת, מה פחות נח בה? מה החסרונות שלה? אין מושלם בעיניי.
    ולמה כולם עפים על בוגבו? זה סתם יוקרה או שהיא באמת עגלה נוחה?

עוד שאלה קטנה, ראיתי בקריטריונים ששלדה אולד שחור ללא תוספת תשלום, למה זה עניין? זו שלדה חזקה יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת בייבי בוס - סקירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כי אני פיתחתי אותה

קובי סופר
    25/04/2023

שלום עדי,

אני ממליץ עליה כי אני פיתחתי אותה.
    כל השאלות, הדרישות, הבקשות התלונות שאי פעם קיבלתי כאן או באופן אישי לגבי עגלות, כמעט הכל מוטמע בתוך הבייבי בוס.
    אני גם רושם תמיד שאין מושלם! תמיד יש חיסרון מול יתרון!
    עגלה מושלמת היא רק בהתאם למשתמש ולצרכים שלו.
    נתקלתי בלא מעט מקרים שראיתי רוכשות עגלה אשר רוכשות עגלה יפה ואחרי שבועיים שלושה הם ביקשו להחליף או העגלה כבר פורסמה למכירה ברשתות.
    אני תמיד רושם, יופי זה הדבר האחרון שצריך לחפש בעגלה!
    אני תמיד שואל אמהות, אם היית צריכה לבחור למשך ה-3 שנים הבאות לבחור עם איזו נעל ללכת:
    נעל עקב גבוה יפה או נעל ספורט נוחה במה היית בוחרת.
    ב-99% מהתשובות התשובה היא נעל ספורט ולדעתי זה צריך להיות אותו כנ"ל גם בעגלת תינוק!

היתרונות של הבייבי בוס מעבר למחיר הזול ביחס למותגים הם:
    משקל קל! אני תמיד רושם שמשקל קל מגיע עקב צמצום דברים במוצר כמו גלגלים יותר קטנים, אמבטיה וטיולון צרים, מושב חד כיווני/מרשת/עם שרוך וכו'.
    בבייבי בוס לא התפשרנו על כל אלו אלא להפך, השקענו הרבה יותר כסף בחומרי הגלם והשלדה היא מאלומיניום תעופתי, הוא קל יותר וחזק יותר ולכן העגלות שלנו גם קלות מהמתחרות וגם חזקות יותר (לכן אין לנו בעיה לתת 5 שנות אחריות).
    הגלגלים הם האיכותיים ביותר שיש ולכן השילוב של המשקל והגלגלים יוצרים יכולת ניוד ללא מאמץ. הקיפול מהנוחים ביותר שיש, הגודל קומפקטי, הגגונים גדולים, אחת העגלות הבודדות שכל הבדים 100% נשלפים לכביסה ועוד.

אז מה החסרונות?
    לא מוכרת ולא מבוקשת ולכן מוצגת במעט חנויות. לשמחתי היא הפכה להיות אחת העגלות הכי נמכרות במגזר החרדי, שם ענייני יופי, מושפעות חברתית דרך הרשתות פחות עובדים. הם מחפשים באמת את הטוב ביותר שיחזיק לכמה ילדים והבייבי בוס בדיוק כזו.
    אבל בשאר המגזרים העגלה שלנו לא מוכרת ולא מבוקשת ולדעתי זה חיסרון כי לא ניתן לראותה בהמון מקומות.

מראה, כפי שציינת יש כאלו שפחות מתחברים. לדעתי אבל יש לנו יתרון ענק שהוא שילובי הצבעים, יש מגון ענק ואפשר בהמשך להחליף גגונים. אם רואים אותה בשילוב הצבעים הנכון שאוהבים הדעה של הרוב משתנה.

לגבי עוד חסרונות זה כבר תלוי מול איזו עגלה נשווה אבל לדוגמא אם אשווה לבוגבו בי אז בוגבו זה מותג ידוע, שליפת האמבטיה בבבוגבו עם לחצני זיכרון, טיפה יותר נוח (אבל אין ספק שהאמבטיה של הבייבי בוס יותר נוחה ומרווחת לתינוק).

מתאמים לסלקל בייבי בוס מתחברים פחות סוגי סלקלים מאשר בחברות אחרות כמו בוגבו.

לגבי שלדה, שחור מול צבע אחר, זו לדעתי סתם דרך לגבות יותר כסף על המוצר. בבייבי בוס אנחנו לא גובים אקסטרא כי עלות הייצור זהה בכל צבע אז לדעתי אין סיבה לגבות יותר.
    לגבי רוז גולד, כן יש תשלום נוסף ולכן הגיוני לקחת אקסטרא.

לסיכום אני חוזור וממליץ לא להסתמך עליי או על אף אחד אחר בטח שלא אנשי מכירות (האינטרס שלהם הוא הכיס שלהם ולא הנוחות שלכם!)
    לגשת לחנות, לשים משקל של תינוק בכל עגלה רלוונטי (12 ק"ג), לנייד את העגלות בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה גבוהה (כאשר הידית פתוחה עד הסוף אם יש אפשרות).
    כך תראו איזו עגלה יותר נוחה לניוד ביומיום. ללא המשקל בחנות כל העגלות ירגישו זהות וזו דרך מעולה למכור מוצר פחות טוב להורים.
    לנסות לתפעל את העגלות, לפרק ולהרכיב את האמבטיה, לשנות מצבים בטיולון, לשחק עם הגגונים וכו'.
    לקבל הדרכה איך לקפל ולנסות לקפל לבד ללא איש מכירות לידכם. לקפל עם הטיולון פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה. לנסות להרים יחד עם הטיולון (טריק ידוע של אנ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש ממש תודה על הכנות והפירוט!

עדי
    25/04/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו