המלצה לבוסטר לילד בן 3

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לבוסטר לילד בן 3
    אוריה
    30/04/2023

שלום!
    המלצת בעבר על בוסטרי הגב: גרקו אפיקס, סייבקס סולושן וצ'קו קידפיט. אשמח בבקשה להסבר מה ההבדל בין בוסטר גב לטוסטר רצועות, האם יש העדפה מכרעת לאחד משניהם?
    ולגבי קשירה לרכב, איזה מהם ניתן לקשור באמצעות חגורת הרכב ואיזה ניתן לקשור רק באמצעות איזופיקס.
    בנוסף אשמח לדעת האם איזופיקס זה דבר שרוכשים ואפשר להעביר מרכב אחד לשני..?תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לבוסטר לילד בן 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוסטר רצועות יותר בטיחותי

קובי סופר
    30/04/2023

שלום אוריה,

החוק מאפשר מגיל 3 ומשקל 15 ק"ג (חייב ששני התנאים יתקיימו) לעבור לבוסטר גב ללא רצועות. זה שהחוק מאפשר זה לא אומר שזה דבר טוב! בוסטר גב פחות בטיחותי מכיסא בטיחות או בוסטר רצועות שזה כמו כיסא בטיחות.
    לכן בוסטר רצועות יותר בטיחותי.
    ההמלצה שלי למשוך עם הרצועות בין אם של הכיסא בטיחות הקיים או ברכישת בוסטר רצועות ככל שניתן.
    כפי שרשמתי זה יותר בטיחותי לתינוקות!

בבוסטר גב יש כאלו עם איזופיקס ויש כאלו ללא, בכל מקרה לאיזופיקס אין תפקיד בטיחותי והוא לא משפר את הבטיחות.
    איזופיקס יעיל רק עד משקל 29 ק"ג שזה משקל הילד והבוסטר יחד מעבר לזה הוא אינו יעיל. בבוסטר רצועות גם אם אנחנו מתחת ל-29 ק"ג מה שמגן על התינוק זו חגורת הבטיחות.
    בבוסטר רצועות אלו 5 רצועות שמגינות על הילד + חגורה שתופסת את הבוסטר.
    בבוסטר גב ללא רצועות ההעברה מרכב לרכב קלה פשוט מניידים וחוגרים את הילד עם החגורה.
    איזופיקס בא מובנה עם המוצר לא רוכשים בנפרד.

בכל מקרה לגיל 3 אני ממליץ על בוסטר רצועות.
    אני ממליץ על ברייטקס גרואו ווית' יו שמדורג בטיחותית כטוב ביותר. הוא סופר יקר אבל מדובר בבטיחות ואני לא ממליץ לחסוך. הוא נחגר עם חגורה ולא איזופיקס כפי שהסברתי זה יותר בטיחותי. ההתקנה קלה ביותר ולכן גם המעבר מרכב לרכב נעשה די בקלות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו