ספורטליין פרו או אינגליזינה אלקטה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ספורטליין פרו או אינגליזינה אלקטה
    שרון
    02/05/2023

היי אני מתלבטת בעגלה של ספורטליין פרו או אינגליזינה אלקטה
    מה יתרונות וחסרונות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכל אחת יש יתרונות מול חסרונות

קובי סופר
    03/05/2023

שלום שרון,

לכל אחת יש יתרונות מול חסרונות.
    לדעתי לספורטליין יש גלגלים יותר טובים ואיכותיים, קפיצים יותר טובים, אלו יוצרים יכולת ניוד יותר טובה ולדעתי גם העגלה יותר חזקה ותמודד טוב יותר בדרך משובשת. בנוסף יש ידית מתארכת מה שגם משפר את יכולת הניוד, מקל בעליה וירידה ממדרגה גבוהה, יותר נוח אם יש הורה גבוה או הפרשי גובה בין ההורים.
    מצד שני, הספורטליין סופר כבדה! אני ממליץ לקפל אותה יחד עם הטיולון ולנסות להרים. צריך לזכור שזו פעולה שעושים לא מעט, בעיקר בניוד עם הרכב. אם יש ניוד בתחבורה ציבורית, מדרגות לעלות למי שגר בבניין ללא מעלית, הייתי ממליץ לחשוב על זה טוב.
    האלקטה שוקלת כמעט 6 ק"ג פחות זה הפרש מאוד משממעותי!
    רוחב השלדה של האלקטה צר יותר זה יתרון במעברים צרים, למרות זאת האמבטיה והטיולון שלה מרווחים יותר, זה יותר נוח לתינוקות בעיקר באמבטיה. לדעתי הטיולון מרווח יותר מדי אבל אפשר להקטין עם מזרן עבה.

לדעתי אפשר גם להנות מכל היתרונות של הספורטליין ולהישאר באזור המשקל של האינגלזינה עם עגלות בייבי בוס שלנו בובקט וטייגר, הבובקט שוקלת כמו האלקטה והטייגר חצי ק"ג יותר.
    שתיהן מציעות גלגלים איכותיים כמו בפרו, ידית מתארכת ועוד המון יתרונות. והכל במשקל קל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו