המלצה על עגלה אבודים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה אבודים
    טלי
    08/05/2023

שלום,
    אנחנו הלכנו לאיבוד עם כל הדגמים של העגלות, ילד ראשון ולצערי אין לנו כלכך מושג. חשוב לנו מאוד שיהיה נוח קל,וקל לטיפעול לאדם אחד.
    ראינו יויו 2- המחיר מאוד נוח ונראה טוב
    בוגאבו בי 6- גם מחיר די נוח
    אבל הורידו אותנו מהעגלות האלו.
    בנתי שהעגלה של ABC DESIGN היא טובה ואמינה, רק לא מצאנו מקום שניתן לקנות.
    נישמח מאוד לעזרה ודגם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלה אבודים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראשית לעשות רשימה

קובי סופר
    09/05/2023

שלום טלי,

אני ממליץ ראשית לעשות רשימה של מה חשוב לכם שיהיה בעגלה. תקציב ולפי זה אוכל לכוון.
    היויו לדוגמא היא ההפך הגמור מאייביסי.
    היויו תוכננה להיות עגלת הורה לדעתי. אחת העגלות הכי פרקטיות שיש מבחינת משקל, נוחות קיפול, גודל קיפול היא מעולה אבל, אני תמיד מזכיר, אתם רוכשים עגלת תינוק!
    ולדעתי בחלק הזה היא רחוקה מלהיות מעולה!
    האמבטיה קטנה וצפופה, הטיולון מאושר לשימוש רק מגיל חצי שנה ולכן חייבים למשוך עם האמבטיה הקטנה עד גיל חצי שנה. אני לא חושב שיהיה נוח לתינוקות בה מגיל 4 חודשים, בטח בחודשי חורף או אם התינוקות באחזון גבוה.
    הטיולון שלה חד כיווני, לפי מחקרים יש יתרון ענק לעגלות בהן התינוק מול ההורה עד גיל שנה+
    לאור זה אני מראש פוסל מלהמליץ על עגלות עם מושב חדי כיווני!

בוגבו בי כבר שונה. האמבטיה אמנם דומה ליויו אבל הטיולון דו כיווני ומאושר מגיל לידה כך שאפשר לעבור אליו גם בגיל 4 חודשים אם צריך.
    היא עגלה עירונית, אם יש לכם צורך בניוד בדרך קשה לדעתי יש אלטרנטיבות עדיפות.
    הקיפול והפתיחה עם טיולון טיפה מסורבלים.

הסלסה כרגע נמכרת רק במקס בייבי. לדעתי עגלה מושלמת בכל הקשור לנוחות התינוק והניוד. היא סופר מרווחת, נוחות הניוד שלה מדהימה גם בדרך משובשת מאוד.
    מצד שני היא כבדה, גדולה, מגושמת ומסורבלת.
    לכן כאן זה תלוי בהורים: אם יש רכב גדול, אם גרים בקומת קרקע או יש מעלית מרווחת העניין של המסורבל יהיה פחות רלוונטי.
    לכן כפי שרשמתי צריך לעשות סוג של רשימה של דרישות, יכולות פיזיות, אזור מגורים, אופי הטיולים וכו'.

אני תמיד ממליץ לבדוק את העגלות שלנו של בייבי בוס, לדעתי הן השילוב המשולם בין נוחות ההורה לנוחות התינוק.
    הן מרווחות, מציעות יכולת ניוד כמעט בכל שטח, קיפול קל וקטן וגם קומפקטי, יש 5 שנות אחריות והמחיר סביר!
    לצערי העגלות שלנו נפוצות רק במגזר החרדי שם הן מהעגלות הכי נמכרות ולכן פחות זמינות בשאר החניות ולא ברשתות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

טלי
    11/05/2023

הכי חשוב לנו זה נוחות עגלה תהיה קלה ולא כבדה.
    עגלה שלא תופסת הרבה מקום ולא קופצת מכל אבן.
    היו והבוגבו לצערי יורדים,הם פשוט לא יקרות לכן שמחתי.
    יש גם את הסיטי מיני שהבנתי שטובה מאוד והמחיר טוב,והבוגבו פוקס.
    פשוט הסיטי מיני הבדים שלה נוראים!בד בריזנט.
    אשמח גם לכיסא בטיחות טוב שישמש לאורך זמן ונוח.

תודה רבה!

תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא ממליץ על הסיטי מיני

קובי סופר
    12/05/2023

שלום טלי,

אני לא ממליץ על הסיטי מיני. בלי קשר לבדים בסיטי מיני המושב חד כיווני, כפי שרשמתי בהודעה הקודמת, אני לא ממליץ על עגלות עם מושב חד כיווני. ולכן כל השאר כבר לא רלוונטי לדעתי.
    לגבי הפוקס, הניוד שלה מעולה, האמבטיה והטיולון ענקיים. היא יחסית קלה אבל צריך לקחת 2 דברים בחשבון שלדעתי הם חיסרון גדול:
    1. הקיפול יחד עם הטיולון מסורבל ולכן הרוב מעדיפים לפרק טרם הקיפול. לכן יוצא שהקיפול שלה הוא מאוד מסורבל וכך גם הפתיחה. בימים לוהטים או גשומים זה יכול קצת לתסכל.
    2. המושב שלה לא נשכב למצב שטוח. יש לו שכיבה עוברית, אני פחות אוהב מושבים עם שכיבה כזו מכיוון שלא יהיה ניתן להשכיב על הבטן בטיולון, זו זווית פחות נוחה לשינה לדעתי, שכיבה כזו מתאימה רק מגיל חצי שנה. מניסיון שלי לאורך השנים, מעולם לא שמעתי תלונה על מושב בעל שכיבה שטוחה בעוד שנתקלתי בלא מעט שלא אהבו את סוג השכיבה שיש בפוקס. לכן אני פחות ממליץ על עגלות שהמושב שלהן שוכב כמו בפוקס, כיום רוב העגלות, רוב החברות והמותגים עברו למושבים בעלי שכיבה שטוחה, גם חברות שבעבר היו עושות את השכיבה העוברית כמו בפוקס עברו למושבים עם שכיבה מלאה, לדעתי זה לבד אומר הרבה.

כפי שרשמתי, אני ממליץ לבדוק את עגלות בייבי בוס שלנו, הקיפול דומה לסיטי מיני, קל וביד אחת ובגמר הקיפול הבד מכונס כלפי פנים (זה נקרא קיפול נקי, זה שומר על הבד סטרילי ונקי, בדיוק ההפך מהקיפול של בייבי ג'וגר שם הבד נשאר כלפי חוץ), בנוסף הקיפול מאוד קטן. גם המשקל קל מאוד, הניוד בדגם הטייגר הוא מהנוחים והקלים ביותר שיש ולכן אני חושב שהן מתאימות מעולה לרוב ההורים בישראל.
    זה נכון שאני קשור אליהן ואני פיתחתי אותן ולכן חשוב לי שתתנסו עם העגלות, לשים משקל של 12 ק"ג בתוכן, לנייד אותן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה גבוה, לנסות לקפל עם הטיולון פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה. להרים במצב מקופל עם הטיולון! לנסות לבדוק ברכב. כך אני ממליץ לעשות עם כל עגלה שנראית לכם. רק כך אפשר לקבל החלטה מושכלת של מה נכון ונוח לכם. לכן אני תמיד רושם, לא להתסמך על ההמלצות שלי או כל אחד אחר, בטח שלא אנשי מכירות בחנויות. להתנסות לבד עם העגלות כפי שרשמתי זו הדרך להבין מה קונים. לנייד עגלה ללא משקל בחנות ירגיש אותו דבר כמעט בכל עגלה. יתנו לכם לקפל עגלות רק כשלדה ללא הטיולון, לרוב זה יותר קל וכך גם בהרמה וכך מוכרים עגלות כבדות להורים, לא נותנים להם להרים את העגלה עם המושב או לא נותנים להם להתנסות בקיפול כפי שיהיה באמת ביומיום.
    את העגלות פיתחתי על בסיס כל השאלות, דרישות, תלונות, בקשות ועוד שנתקלתי לאורך השנים הרבות שלי בתחום וכאן בפורום. לכן אני חושב שהן מושלמות לרוב ההורים.

בנוסף לבייבי בוס יש את ספורטליין באותו טווח מחיר, החיסרון של הספורטליין זה המשקל הכבד שלהן.
    בוגבו בי שלמרות שירדת ממנה לדעתי די עונה לדרישות עם התכנון הוא להתנייד בעיר.
    אם מוכנים ללכת על משהו טיפה יותר גדול בקיפול יש את פג פרגו בוק, הן טיפה מיושנות אך לדעתי מעולות ועקב ביקוש נמוך גם לפעמים נמכרות בזול.

לגבי כיסא בטיחות, אני ממליץ על כל דגמי ברייטקס קליקטייט או צ'יקו נקסטפטיט. בשני המקרים מדובר בדגמים הכי בטיחותיים שיש כיום אבל, אם רוכשים מלידה אני נוטה להמליץ על הצ'יקו נקסטפיט כי לדעתי זווית השכיבה שלו יותר טובה וקרובה לזו של סלקל. לתינוקות עד חצי שנה לדעתי הוא יהיה יותר נוח. אני ממליץ גם מניסיון אישי שכן ילדי היו בו מגיל לידה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו