כסא בטיחות לילד בן שנתיים וחצי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות לילד בן שנתיים וחצי
    הדס
    11/05/2023

שלום

כיום יש לנו כסא בטיחות ברייטקס בולוורד. הילד בן שנתיים וחצי ואני עתידה ללדת בקרוב מאוד. בזמנו שקניתי את הכסא בדקתי והוא היה בטיחותי מאוד.
    ההתלבטות- האם לקנות לתינוק החדש עוד כסא ברייטקס בולוורד או שמא עדיף להחליף לילד בן השנתיים וחצי כסא (אולי לגלאים אלו יש כסאות טובים יותר?)

אוסיף שחשוב לי להשקיע בכסא בטיחותי והשיקול הכלכלי פחות רלוונטי ולכן השאלה היא האם אכן הברייטקס בולוורד הוא הכי מומלץ גם לגילאי שנתיים וחצי (שוקל 12.5 קילו בערך) או שמא יש מומלץ יותר למשקלים אלו ואז אעביר את הכסא הקיים לילוד החדש.

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברייטקס עדיין נחשב לשיא הבטיחות

קובי סופר
    12/05/2023

שלום הדס,

ברייטקס עדיין נחשב לשיא הבטיחות.
    אני הייתי ממליץ לרכוש לבן השנתיים וחצי ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט (דגש על הקליקטייט!). ואת הבלוורד להעביר לתינוק.
    מדובר בבוסטר עם רצועות שמתאים לגיל. הוא נחשב לבוסטר הרצועות הכי בטיחותי בשוק. מגיל 3 ומשקל 15 ק"ג (אני ממליץ לדחות זאת ככל האפשר אפילו עד משקל 29 ק"ג), הכיסא הופך לבוסטר כך שהוא ימשיך עם הילד עד השלב בו לא צריך כלום.
    בנוסף הוא צר יותר מכיסא רגיל ולכן תופס פחות מקום ברכב.
    הוא לא זול אבל בדיוק כפי שרשמת, לדעתי בטיחות קודמת לכל.

בברכה,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו