מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות עגלה ראשונהאור12/05/2023
לאחר כמה סבבים, החלטנו לצמצם בין 2 אפשרויות
ספורט ליין פולד וביבי גו'גר סיטי תור 2
אנחנו מחפשים משהו קל (גרים קומה 3 בלי מעלית)
נוחה לקיפול, ומשהו יחסית גבוה כי אנחנו 1.74-1.76
האם בכלל אפשר להשוות בין השנים?
אני בעד אמבטיה, מרגיש לי יותר בטחון, בעלי חושב שזה מיותר
כי זה רק לתקופה קצרה
אשמח לחוות דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לדעתי 2 האופציות לא מוצלחות
קובי סופר12/05/2023שלום אור,
לדעתי 2 האופציות לא מוצלחות. אבל אם לבחור אחת מהן, לדעתי הפולד יותר מוצלחת. גם באמבטיה היותר מרווחת, גם בניוד וגם כי יש לה ידית מתארכת. ציינת את עניין הגובה אז כבר יש לך חיסרון עצום בסיטי תור.
בקיפול ופתיחה שתיהן טיפה מסורבלות. בניוד שתיהן לא מצטיינות אבל הפולד עוד תהיה טובה למי שצריך ניוד עירוני ולא מעבר.
אני גם בעד אמבטיה, לדעתי זה יותר נוח לתינוקות, אף טיולון לא יכול לשכב כמו אמבטיה. האמבטיה יותר מגנה עליהם מפני זיהום אוויר, רוח, אבק וכו'.
אני ממליץ לבדוק את הבייבי בוס בובקט שלנו. היא יותר קלה במשקל מהפולד או התור בכמעט 2 ק"ג. יש ידית מתארכת, יכולת הניוד שלה מעולה גם לדרך משובשת. הקיפול הרבה יותר קל ונוח לדעתי וכך גם הפתיחה. הן לא נפוצות בהרבה חנויות עקב ביקוש גבוה במגזר החרדי, שם המיקוד שלנו ולכן ניתן לראותה בעיקר בחנויות במגזר החרדי.
אני תמיד ממליץ להתנסות לבד עם העגלות, לו הייתם עושים זאת לדעתי לא הייתם מתלבטים בין העגלות שציינת.
לשים משקל של 12 ק"ג בתוך כל עגלה ולנייד את העגלה בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה.
לאחר מכן להתנסות בקיפול העגלות יחד עם מושב הטיולון, פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה. לאחר מכן להרים כך את העגלות במצב מקופל להרגיש את המשקלים.
לאחר מכן לבדוק ברכב.
כך תוכלו באמת להרגיש, לדעת, להבין איך יראה השימוש בעגלות ביומיום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)