כסא לבן שנתיים ו8

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא לבן שנתיים ו8
    ניצן
    13/05/2023

שלום, יש לנו כסא גרקו 4ever trueshield וצריכים כסא נוסף שכו מצטרפת תינוק. האם תמליץ לקנות כסא משולב בוסטר לגדול או לקנות חדש מגיל לידה לתינוקת?
    דגמים מומלצים? כרגע מתלבטים בין סלים םיט לנאוטילוס סנאגלוק אך לא בהכרח. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא לבן שנתיים ו8

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי ממליץ לרכוש בוסטר רצועות לגדול

קובי סופר
    14/05/2023

שלום ניצן,

אני הייתי ממליץ לרכושבוסטר רצועות לגדול. הדגם הכי מומלץ כיום הוא: ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט (דגש על הקליקטייט!). ואת הבלוורד להעביר לתינוק.
    מדובר בבוסטר עם רצועות שמתאים לגיל של הגדול. הוא נחשב לבוסטר הרצועות הכי בטיחותי בשוק. מגיל 3 ומשקל 15 ק"ג (אני ממליץ לדחות זאת ככל האפשר אפילו עד משקל 29 ק"ג), הכיסא הופך לבוסטר כך שהוא ימשיך עם הילד עד השלב בו לא צריך כלום.
    הוא לא זול ויקר משמעותית מדגמי הגרקו שציינת אבל מקבל דירוגים עדיפים על פני שניהם.
    אם הולכים על גרקו הנאוטילוס עדיף על הסלים פיט גם בטיחותית וגם לדעתי פרקטית כי מדובר בבוסטר רצועות. הסלים הוא כיסא בטיחות שהופך לבוסטר. מבחינת נוחות ופרקטיות בעתיד לגיל שנתיים פלוס עדיף ללכת על הבוסטר ולא על הכיסא. אותו כנ"ל לגבי הברייטקס, גם הוא בוסטר רצועות ולא כיסא.
    לתינוקות אפשר להעביר את הכיסא או לרכוש לה סלקל ואז את הכיסא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגמים נוספים

ניצן
    15/05/2023

תודה רבה על התשובה המפורטת!
    וחוץ מהגרקו והברייטקס שהמלצת יש המלצות על חברות נוספות? הברייטקס אכן יקר משמעותית כפי שציינת :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש עוד אופציות

קובי סופר
    16/05/2023

שלום ניצן,

יש עוד אופציות אבל לדעתי שווה להשיקע בברייטקס ואם הוא ממש יקר לכם אז בגרקו.
    שאר האפשרויות פחות בטיחותיות.
    יש את גרקו טרנזישיין סנאגלוק שלא תמיד זמין בארץ וגם אם כן הוא באזור המחיר של הנאוטילוס ולדעתי הנאוטילוס עדיף.
    יש את צ'יקו מיי פיט שגם יקר וגם רחב ובטיחותית פחות טוב מהגרקו.
    מכאן זה לרדת במחיר וברמת הבטיחות לדגמים של אוונפלו. הם עדיין ברמה גבוהה אבל מתאמים עד משקלים יותר נמוכים ולכן אני פחות ממליץ.

הברייטקס הוא ברמה אחת מעל כולם ולכן אני חושב ששווה להשקיע כי משך השימוש הוא ארוך מאוד. אולי יהיו מבצעים לשבועות, אפשרות לרכוש באילת, כרטיסי מועדון ששילב מקבלים ואז אפשר להוזיל משמעותית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו