עגלת סילבר קרוס וינג 2

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • עגלת סילבר קרוס וינג 2
    נדב
    16/05/2023

    קובי שלום
    היום ראיתי עגלה מדגם סילבר קרוס וינג 2.
    מבדיקה ראשונית שלי לעגלה עושה רושם שהעגלה מאד איכותית, יציבה, קלה קומפקטית ועוד (החיסרון היחידי שמצאתי הוא שגודל הסל למטה קטן יחסית).
    מאידך, אני קורא בפורום שאתה לא ממליץ על הדגם הזה.
    אשמח אם תוכל לנמק את המלצתך.
    כמו אשמח מאד אם תוכל להתייחס לשאלות הבאות:
    1. האם בדגם הזה קיימת אפשרות להושיב את התינוק בזוית 90 מעלות (ישיבה רגילה ) ? .
    2. האם האפשרות הנ"ל קיימת בטיולונים אחרים ?.
    3. לגבי שימוש מגיל לידה - האם אכן מהווה תחליף לאמבטיה ? שמעתי כבר על כמה אנשים שמוותרים על אמבטיה והולכים על טיולונים מגיל אפס. האם מומלץ ?.
    תודה מראש.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת סילבר קרוס וינג 2

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • אני לא ממליץ לרכוש טיולון מגיל לידה

    קובי סופר
    17/05/2023

    שלום נדב,

    ראשית, אני לא ממליץ לרכוש טיולון מגיל לידה.
    אני ממליץ שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה +. יש מחקרים בנושא וגם שלא (שרק מחזקים את אלו שכן) שמראים בבירור, תינוק שהיה מול ההורים עד גיל שנה + היה משכיל יותר, רגוע יותר, הקשר עם ההורה היה חזק יותר ועוד.
    לכן רק מהסיבה הזו אני מראש פוסל כל עגלה או טיולון חד כיווני לתינוק שנולד וגם, עד גיל שנה +.
    אני ממליץ תמיד שהתינוק יהיה מול ההורה לפחות עד גיל שנה.
    אפשר לרכוש עגלה ללא אמבטיה עם טיולון די כיווני, אין הרבה כאלו בשוק אבל סגנון העגלה הזה הוא היחידי שלדעתי מתאים לתינוקות עד גיל שנה.
    לאמבטיה יש יתרונות של שכיבה יותר טובה, סגורה יותר טובה ולכן אטומה לרוח, אבק, זיהום אוויר ורעש.
    אבל, אפשר לרכוש עגלה ללא. אני אישית לא הייתי מוותר על אמבטיה.

    לגבי הווינג 2. ראשית הוא יותר יקר מה-1 וההבדלים בינו ל-1 זניחים. הוסיפו קפיצים אחוריים שזה עיקר ההבדל אבל, הוא כבד יותר, מעט יותר גדול ובעיקר יותר יקר. אני לא רואה סיבה לשלם יותר על משהו שלא נותן יותר וגם יש לו חסרונות. גם מבחינת אמינות ה-1 הותיק יותר הוכיח עצמו כחזק ואמין יותר, לפעמים הפשטות עדיפה על התחכום שזה מה שניסו לעשות ב-2.
    לגבי ישיבה 90 מעלות, בטיולון עם שינוי מצבים עם שרוך קשה להגיע לזווית הזו כי יש צורך במתיחה חזקה של השרוך, בעיקר שיש תינוק בפנים זה קשה. בכל מקרה אף עגלה לא מגיע לזווית של 90 מעלות, יש כאלו שקרוב. דרישות התקן מצריכות שתהיה הטייה קלה לאחור. יש כאלו שזה סביר ויש כאלו שזה בהגזמה.

    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו