מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות לגבי עגלה חדשהעדי19/05/2023
שלום קובי,
אנחנו מחפשים לקנות עגלה לתיקנות בת חצי שנה. רוצים גם עם אבטיה (שתהיה לנו גם לילדים הבאים). עד כה היתה לנו כבר 8 שנים ג׳ואי כרום והיינו מרוצים. אהבתי את הגו׳אי אבל אם כבר קונים עגלה חדשה אשמח להשתדרג מבחינת עיצוב (וגם שהגגון יהיה יותר ארוך ממה שיש בג׳ואי).
אני גבוהה (1.75) אז אני רוצה עגלה עם ידית ארוכה, סל גדול, חזקה ויציבה, טיולון דו כיווני, גגון ארוך וקיפול נוח (שתיכנס בתא מטען סטנדרטי). מבחינת תקציב עד 3000 שקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ על עגלות בייבי בוס
קובי סופר21/05/2023שלום עדי,
אני ממליץ על עגלות בייבי בוס שלנו וגם על עגלות ספורטליין סיילו.
בשני המקרים יש מספר דגמים וטווח המחיר נע בין התקציב מעל, בתקציב או מתחת.
בעגלות בייבי בוס תקבלו משקל קל, קיפול קל, גגונים גדולים, יכולת ניוד מהטובות שיש. המינוס שהן לא מוצגות בהמון חנויות כך שקשה להתרשם.
לגבי ספורטליין יש את דגמי הפולד או הסיילו שהם שונים. הסיילו יותר נוחות לקיפול לדעתי ויותר נוחות לניוד אבל כבדות מאוד (לא בהרבה מהכרום אבל מול הבייבי בוס מדובר במומצע של 3 ק"ג יותר, תלוי בין מה למה משווים).
בכל מקרה בשני המקרים מקבלים תמורה מלאה לכסף. הן מודרניות כך שמציעות קיפול יותר קל מהכרום, יותר קטן מהכרום, יכולת ניוד עדיפה על הכרום וגגונים יותר גדולים.
בשני המקרים יש ידית מתארכת כמו בכרום כך שאין בעיה מבחינת גובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)