קינדר קראפט - Kinderkraft

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• קינדר קראפט - Kinderkraft
    תמר
    20/05/2023

היי ראיתי שבעבר לא המלצת, למה לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קינדר קראפט - Kinderkraft

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יודע אם יש לזה יבוא סדיר בכלל

קובי סופר
    21/05/2023

שלום תמר,

אני לא יודע אם יש לזה יבוא סדיר בכלל. חשוב להבין שכל עגלה תזדקק לשירות ואחריות/טיפול בדיוק כמו ברכב. לכן חשוב גם לברר מי היבואן. כמה זמן הם בשוק, החוזק שלהם בשוק כלומר שלא יסגרו ואז נשארים ללא כלום. כמוכן אני ממליץ בהתאם לדרישות השואל והדגם שצוין. אני לא שולל את המותג באופן כללי. צריך לדעת מה הדגם הרצוי ומה הדרישות.
    בכל אופן בתור יבואן של הרטן ואייביסי דיזיין (2 המותגים המובלים בגרמניה), אני יכול לומר שהדרישות בגרמניה הפוכות לחלוטין מהדרישות בישראל ולכן גם בקינדר קראפט העגלות פחות יתאימו לרוב ההורים בארץ.
    לדעתי הדרישה בגרמניה צריכה גם להיות הדרישה בישראל כלומר, בגרמניה מעדיפים את העגלה הכי נוחה ומרווחת לתינוק, הכי נוחה לניוד, הכי חזקה אבל כל אלו מגיעים עם משקל כבד, חוסר פרקטיות וקיפולים גדולים מאוד. בישראל פחות מתחברים לרעיון הזה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו