המלצה לטיולון קליל ואמין

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לטיולון קליל ואמין
    חוה
    21/05/2023

שלום רב,
    מחפשים המלצה לטיולון שישרוד איתנו שנים ארוכות...
    קריטריונים חשובים:
    א. נשכב עד 180 מעלות
    ב. קל
    ג. מתקפל בקלות ולא תופס הרבה מקום ברכב
    ד. יכול לעבור בקלות מדרכות משובשות וכדומה...
    ה. לא קריטי אבל אם יכולה להתאים גם לאמבטיה (שנקנה בנפרד בהמשך) אז מצוין

הכיווניות של המושב פחות קריטית לי, אז יכולה גם בלי זה.
    תקציב עד 1000.
    ראינו את ספורטליין וייפר והיא הרגישה נוחה וטובה אבל הייתה טיפה כבדה וגדולה...אם אין משהו טוב יותר אז נתפשר עליה אבל מניחה שיש שפע מטורף.
    תודה רבה,
    חוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לטיולון קליל ואמין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיולונים יותר עדינים מעגלות

קובי סופר
    21/05/2023

שלום חוה,

חשוב לקחת בחשבון שטיולונים יותר עדינים מעגלות.
    כדי להגיע למשקלים קלים המבנה יותר דק, מצמצמים דברים וכו' ולכן אני לא בטוח שטיולונים יוכלו לשרוד שנים ארוכות. כמובן שזה תלוי באופי השימוש, איך שומרים וכו'.

הויפר באמת עונה טוב לדרישות. הוא כבד כי שינוי המצבים בו עם לחצן ולא שרוך כמו ברוב הטיולונים.
    אם מוכנים ללכת על גב עם שרוך יש את סילבר קרוס ווינג או איזי ווקר XS (אותו טיולון). מדובר בטיולון יחסית קל, סופר חזק, נוח לניוד, הקיפול קטן ויחסית קל.
    גם פג פרגו סלפי במבצעים מגיע לתקציב, הוא חזק, נוח לניוד, איכותי ולכן שווה בדיקה. גם בו שינוי המצבים עם שרוך. זה מנגנון פחות נוח ואמין אבל מוריד משקל באופן משמעותי.

לא ממליץ לרכוש אמבטיה בהמשך. עדיף לרכוש עגלה עם טיולון דו כיווני! לדעתי ולפי מחקרים עדיף שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה + היות ובטיולונים המושב חד כיווני, אני מראש פוסל אותם מלהיות עגלה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו