מיטה קטנה או עריסה מגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מיטה קטנה או עריסה מגיל לידה
    שני
    22/05/2023

שלום קובי,
    רציתי לשאול מה דעתך על מיטה מגיל לידה במקום עריסה. ראיתי מיטה של טוויגי שהמידות שלה הן 65 ס"מ על מטר וזה נראה לי די קרוב למיטות של עריסה למרות שבאתר כתבו שהיא לשימוש עד גיל 4.
    המיטה הזו גם על גלגלים כך שאני יכולה לנייד אותה בין החדרים כמו עריסה.
    החסרון היחידי שמצאתי בין המיטה הזו לעריסה זה הסורגים ושהיא לא אטומה עם אפשרות לשים כילה ולא לדאוג מיתושים/חרקים, אפשרות שיש בעריסה מבד כמו טוטי במביני וכו'.
    אני מתלבטת האם בכל זאת להשקיע לחודשים הראשונים בעריסה בגלל החסרון הזה או ללכת ישר על המיטה, ואם מיטה אז האם הגודל הזה של מיטה הוא מומלץ.

תודה רבה,
    שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חושב שזו קניה טובה אך יש אבל

קובי סופר
    23/05/2023

שלום שני,

אני חושב שזו קניה טובה אך יש אבל, היא גדולה מידי בכדי לעבור במפתני הדלתות של רוב החדרים בישראל. כל בית לגופו ואני לא יודע איך זה אצלכם. אם היא תעבור אז ברור שהיא עדיפה על עריסה.
    במיטות מטר יש יתרון של גובה, התינוק יותר גבוה ולכן הגישה יותר נוחה. כמוכן הן יותר גדולות ויש מצבי גובה ולכן משך השימוש ארוך יותר. שהתינוקות גדלים יותר נוח להם. שהם קטנים בעריסה טיפה יותר נוח להם.
    כמוכן יש כיום עריסות נצמדות למיטת הורה, אני אף פעם לא ראיתי בזה יתרון או משהו הכרחי אבל הורים רבים לא היו מוותרים על זה.
    מה שכן, משך השימוש בה הוא עד שנה/שנתיים ולא 4 שנים. הרבה פעמים כתוב על הנייר מגיל עד גיל. בפועל זה שונה לחלוטין. מגיל שנה היא כבר קטנה וצפופה.
    כמובן כפי שרשמתי, היתרון הגדול בעריסה הוא הרוחב, היא נכנסת במקומות צרים, בין מיטת הורה לקיר, עוברת מחדר לחדר, זה מאפשר להרדים בסלון או שהתינוק יהיה קרוב אליכם שאתם במטבח בקיצור, לשמור על קשר עין. וכשהם נרדמים בסלון אפשר לנייד לחדר מבלי להעיר.
    מכאן זה שיקול שלכם.
    כילה בהחלט ניתן לרכוש ולחבר לעריסה, זה לא יקר כך שאם מגיע עם כילה או לא, לא צריך להיות שיקול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו