התלבטות טיולונים בחנות שילב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות טיולונים בחנות שילב
    נעמה
    22/05/2023

שלום,
    אני מתלבטת בין הבאים, לתינוק בן 3 חודשים, יש לנו עגלת אמבטיה של בייבי גוגר. ומחפשת בנוסף טיולון רק ליציאות קצרות ולפיזור ילדים בבוקר.
    חשוב לי שיהיה קיפול קטן לאוטו, וניוד טוב במדרגות כי גרים בבניין ללא מעלית ואם הוא קל משקל גם טוב.

1. אינגליזינה סקץ ( 800 שח)
    2. ספורט ליין וויפר (900 שח)
    מקסי קוזי לייקה( 1000 שח), היתרון בו שהוא נשכב 178 מעלות.

מה מבינהם מומלץ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראשית יש לבדוק את מי מהם מכון התקנים אישר מלידה

קובי סופר
    23/05/2023

שלום נעמה,

ראשית יש לבדוק את מי מהם מכון התקנים אישר מלידה. רוב הטיולונים בשוק מאושרים לשימוש רק מגיל חצי שנה.
    כמוכן אני תמיד ממליץ עד גיל שנה+ שהתינוק יהיה מול ההורה ולהישאר בעגלה אבל, גם בג'וגר הטיולון חד כיווני.

מבין הטיולונים, הוייפר והאינגלזינה מציעים את שינוי המצבים הכי נוח, ביד אחת. מצד שני בשל כך הם כבדים יותר מהמקסי קוזי.
    גם הויפר וגם האינגלזינה יהיו יותר נוחים לניוד לדעתי בגלל גלגלים יותר טובים.
    לכן אני חושב שהלייקה פחות מומלץ מבין ה-3. למרות שהוא הכי קל.
    האניגלזינה יותר קל מהוייפר אבל לויפר גגון גדול יותר ושכיבה מעט יותר טובה. הוייפר יותר גדול לאחר הקיפול.
    ממליץ לבדוק פיזית, לשים תינוק בכל אחד מהם, לנייד בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה גבובה, לנסות לקפל לבד, להרים כמה שניות/דקות כדיל להרגיש את המשקל, האם נוח לאחוז, האם יש נקודת אחיזה יותר נוחה במי מהם, כך תקבלו החלטה של מה נכון ונוח לכם ולתינוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו