מתלבטת בין טרמפיסט לחיבור עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת בין טרמפיסט לחיבור עגלות
    חיה
    24/05/2023

מאוד התרשמתי מהפעילות שלך בפורום והסיוע בלב פתוח!
    ב"ה יש לנו 5 ילדים והספקנו לאגור עגלה משולבת, תאומים (לאחים צמודים) וטיולון שקל לקיפול וקל משקל..

כרגע חזרנו שוב למצב של 2 קטנים, בת שנה ו8 חודשים ובת חודשיים. העגלה המשולבת כבר עשתה את שלה ואנחנו מעוניינים בחדשה. אנחנו בוחנים אפשרות לקניית של שתי עגלות שניתן לחבר באמצעות כמו קליפס אך במחיר שפוי. מצד אחד הרצון לחסוך עגלת תאומים, ומצד שני הרצון להעניק לקטנה עגלת אמבטיה טובה עד שתגדל ואפשרות לכוונן מול פני ההורים.
    מה היית ממליץ? האם לרדת מהרעיון ולקחת עגלה משולבת יציבה ואז לנסות להוסיף טרמפיסט או שיש משהו בשוק שעונה לצורך הזה של חיבור עגלות וחיסכון בעגלת תאומים נוספת לעגלה היציבה והטיולון שכבר יש לנו? במחיר שפוי ולא במפריידר שראיתי עליהם גם ביקורות לא חיוביות..
    ניסיתי קצת לחפש כדי לא להטריח אותך, אבל לא מצאתי בדיוק מענה להתלבטות הספציפית הזו.
    התשובות נתנו לי מענה בלבטים אחרים..

אודה לזווית המקצועית שלך!
    מעריכים מאוד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכן אין מענה טוב לדרישה

קובי סופר
    25/05/2023

שלום חיה,

אכן אין מענה טוב לדרישה.
    בכל דבר שאמליץ יהיה חיסרון ענק אלא אם יש כיסים עמוקים לרכוש גם עגלת תאומים, גם טיולון, גם עגלה רגילה ואז כמובן צריך גם בית ענק עם מחסן להכל ואוטו ענק.

אני יכול לרשום מה אני עשיתי במצב דומה.
    השתמשנו היו לנו עגלה וטיולון. כשהלכנו יחד אז כלל לא הייתה בעיה. כשמישהו היה לבד עם 2 ילדים אז התינוקת במנשא חזה והגדול בטיולון/עגלה. לאחר שהגדול גדל אז התינוקת הייתה בעגלה והוא על טרמפיסט.
    כמוכן את מציינת שיש עוד ילדים ואני מניח שהם גדולים ולכן אני מניח שתהיה עזרה מהם.

הפתרון השני זו עגלה כפולה, לא הכי פרקטי עם המון חסרונות אבל זה הפתרון הכי נוח להורה שרוצה לנייד 2 ילדים ללא מנשא. גם לתינוקות זה פתרון נוח.
    הפתרון של לרכוש עגלה וטיולון ולחבר הוא לא פרקטי, זה גם יגביל במגוון העגלות והטיולונים כי בדרך כלל רצוי לחבר 2 זהים. או ללכת על הבאמפריידר שזו העגלה היחידה שניתן לחבר בקלות בלי להשתמש בקליפסים.
    אני ממש לא מחבב את רעיון הקליפסים וגם לא את הבאמפריידר.
    הסיבה היא פשוטה, מעבר להגבלה של העגלה שרוכשים כי יש בשוק מוצרים הרבה יותר טובים ומוצלחים לדעתי.
    כמעט בכל דלת, מעלית וכו' תצטרכו לפרק את העגלות ל-2 ואז לחבר מחדש ביציאה. אז בבאפריידר זה עוד יחסית נוח אבל בקליפסים זה ממש התעסקות של 2-3 דקות בכל פעם.
    לכן אני אישית ממש לא מחבב את רעיון העגלות המתחברות.

בקיצור, פתרון מושלם אין. בעיקר לקבל הרבה עזרה מהילדים אז אפשר להיות עם טיולון ועגלה. כשלבד לדעתי הפתרון של מנשא או טרמפיסט הם הפתרון הכי פרקטי. ככה גם מרוויחים עגלה נוחה לתינוק מבלי להתפשר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו