מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התבלטות בין הפולד לבין הסייביקס של מייאלוקריסטינה29/05/2023
שלום, אני ממש בהתלבטות קשה, בחינת המלצות ויציבות הרגשתי יותר בפולד, היא נוחה לא כבדה ואהבתי את העני ן של פתחי האוויר מה שאין בסייבקס מיייאלו.פחות אוהבת שהיא ארווקה וצרה
בכללי זה תואם יחסית לכולם כי אני לא אוהבת עגלות ממש גדולת אני יחסית גבוה. ובמיאלו היא יחסית סבירה לא קטנה מידי ולא גדולה כלל אך לא אוהבת את היית הספוג.. אשמח לקבל המלצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני פחות ממליץ על שתיהן
קובי סופר29/05/2023שלום קריסטינה,
אני פחות ממליץ על שתיהן אבל אם להמליץ על אחת מהן, לדעתי הפולד יותר מוצלחת. עניין האמבטיה לדעתי לא רלוונטי. משך השימוש הוא מקסימום חצי שנה, ברוב המקרים ובעיקר בלידות קיץ זה יכול להיות פחות.
מה שצריך להיות רלוונטי לדעתי זה הטיולון והשלדה.
אלו החלקים שישרתו רוב הזמן.
מבחינת שלדה לדעתי לפולד יש מספר יתרונות:
1. ידית מתארכת, זה יתרון גדול לך כי ציינת שאת גבוהה. בנוסף זה משמש כמנוף בכל עליה וירידה ממדרגה גבוה וכך מפעילים פחות מאמץ. עוד יתרון הוא עתידי, כאשר מחברים טרמפיסט בעגלה עם ידית מתארכת הילד יכול לעמוד בתוך הידית וכשאין ידית מתארכת, הילד עומד מחוץ לידית מה שמרחיק את ההורה עוד יותר מהעגלה.
2. גלגלים יותר גדולים ויותר איכותיים, לדעתי הניוד איתה יהיה יותר נוח.
3. מושב יצוק מפלסטיק. במיילו זה מרשת. לדעתי פלסטיק נותן תמיכה יותר טובה ללא שקיעת התינוק. בנוסף בחורף פחות קר.
כמוכן רשת עלולה להיקרע וזה חלק שאינו מכוסה באחריות.
החיסרון של הפולד לדעתי הוא מנגנון קיפול טיפה מסורבל. מצריך תרגול בקיפול, מסורבלת עוד יותר לקיפול עם מושב הטיולון. הפתיחה גם לא הכי ידידותית. ממליץ להתנסות לבד בחנות.
על המיילו אני כלל לא ממליץ מסיבה אחת עיקרית. ממליץ לבדוק זאת בחנות כדי להבין. לחבר את הטיולון לכיוון הנסיעה, להשכיבו ואז לנסות להתנייד עם העגלה בחנות, לתלות תיק ואז להבין שגב המושב חוצה באופן גס את קו ידית האחיזה. הניוד יהיה פחות נוח ותליית תיק לא תתאפשר.
לדעתי דגמי הסיילו של ספורטליין יותר מוצלחים אבל יותר כבדים. מקבלים מושב טיולון ואמבטיה יותר מרווחים. יכולת ניוד יותר טובה, קיפול ופתיחה הרבה יותר נוחים אבל עולים כ-3 ק"ג או יותר במשקל!
ממליץ גם לבדוק את הבייבי בוס בובקט שלנו. החיסרון הכי גדול שלה הוא שהיא אינה נפוצה וניתן לראותה במספר מצומצם של חנויות.
למי שיטרח לדעתי ירוויח בגדול כי מקבלים מוצר מושלם שכל החסרונות שציינתי בכל הדגמים האחרים לא קיימים בו (למעט המשקל ביחס למיילו).
משקל קל רק 8.2 ק"ג עם טיולון. הפולד 9 וחצי. המיילו 6 ק"ג שזה בהחלט משקל קל. עדיין 8.2 נחשב לסופר קל בשביל עגלה דו כיוונית.
המושב יצוק מפלסטיק, הקיפול ופתיחה דומים לסיילו. יכולת הניוד יותר טובה מכל הדגמים לדעתי עקב שילוב של משקל קל, ידית מתארכת וגלגלים איכותיים וגדולים יותר.
5 שנות אחריות.
כל הבדים יורדים לכביסה.
מבחר צבעים יותר גדול.
אמבטיה יוצקה מפלסטיק. מצד אחד היא לא מתקלת לאחסון כמו האחרות ואין רשת אוורור בתחתית האמבטיה (יש ענקית בגגון). אבל, מקבלים אבמטיה שהרבה יותר מגינה על התינוק מפני מכות מהדרך. אטומה לחלוטין לרוח, אבק והכי חשוב זיהום אוויר בעיקר של רכבים (זה החיסרון של רשת תחתית לדעתי, אם רוכשים ספורטליין עם רשת כזו, לדעתי חובה שתהיה סגורה בכל טיול ברחוב).
מגיעה עם ידית עור + כיסוי לידית מעור בגוון אחר.
האמבטיה והטיולון מרווחים כמו בדגמי הסיילו כלומר יותר מהפולד.
כמו תמיד, אני ממליץ לא להיסמך עלי.
ממליץ לגשת לחנות, לשים משקל של תינוק בכל עגלה לפחות 12 ק"ג. לנייד את העגלות בחנות ומחוצה לה!
לעלות ולרדת מדרכה גבוהה.
לנסות לקפל עם הטיולון פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה. לעשות זאת לבד ללא אנשי מכירות לצידכם!
להרים את העגלות יחד עם הטיולון להרגיש את המשקל. לבדוק ברכב. כך תקבלו החלטה של מה נכון לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)