עגלה וכיסה בטיחות לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה וכיסה בטיחות לתינוק
    Tali Golubev
    05/06/2023

קובי קודם כל תודה רבה שעשיתה לנו סדר!!
    הלכנו לחנות ואהבנו מאוד את עגלת ציקו מוסה-אבל היא מאוד מאוד יקרה, ועגלת ABC שהיא נותרה רק בשחור וזה בעייתי מאוד לקיץ בישראל ואנחנו מטיילים הרבה מאוד בחוץ.

לכן יש בחירה בין עגלת ספורטליין XL לאינגליזינה אפטיקה.
    XL נראתה מאוד יציבה לאומת כל העגלות האחרות סיבוב הגלגלים מושלם.
    הבנתי שהיא יותר כבדה מהאפטיקה.
    אם יש לך הצעה לגביי עוד עגלה מחברת ספורטליין שקדאי לבחון .
    חשוב לנו אמבטיה גדולה וטיולון גדול ושתהיה קלה כמובן כמה שניתן.אנחנו גרים בעיר אין לנו בעיה עם דרך קורקר.

לגבי כיסא בטיחות מגיל לידה יש את הציקו נקספיט.
    אהבנו גם את הברייטקס ONEFORLIFE שיש לו כמה מצבים מגיל לידה. הוא נראה מאוד איכותי.
    לנקספיט הריפוד נראנ פחות שכבות ולכן נראה שמגיל לידה הוא לא "יקבע" כמו האוון פור לייפ.

תודה רבה לך מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה וכיסה בטיחות לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי הXL הוא הדגם הכי מוצלח של ספורטליין

קובי סופר
    05/06/2023

שלום טלי,

לדעתי הXL הוא הדגם הכי מוצלח של ספורטליין.
    שאר הדגמים יותר כבדים ולא נותנים הרבה עבור תוספת המשקל או המחיר. וזה לא שהXL קלה!
    יש סיילו אחת יותר קלה מהXL אבל עם גלגלים יותר קטנים ופשוטים ולכן לדעתי פחות תתאים לדרישות.
    דגם הפולד שלהם לדעתי לא יתאים לדרישות כי הוא פחות נוח לניוד מדגמי הסיילו.

בין XL לאפטיקה אין הבדל גדול במשקל. האפטיקה קלה במעט.
    שתיהן נוחות לניוד, נוחות לקיפול. האפטיקה מציעה אמבטיה וטיולון מעט יותר מרווחים. הגגונים של הספורטליין במיוחד בטיולון יותר מוצלחים. בסך הכל אני ממליץ להתנסות איתן פיזית בחנות. לשים משקל של 12 ק"ג לפחות, לנייד אותן בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. לנסות לתפעל את החלקים השונים, לקפל יחד עם הטיולון פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה. לנסות להרים במצב מקופל. לבדוק ברכב.

את כל אלו אני ממליץ לעשות לבד! ללא אנשי מכירות לצידכם. כמובן לקבל הדרכה מלא איך לעשות הכל לבד ואז להתנסות לבד.
    כך תקבלו החלטה של מה נכון לכם מבין השתיים.

הייתי ממליץ גם לבדוק את דגם הטייגר שלנו שמשמעותית יותר קל במשקל משתיהן ומציע יכולת ניוד יותר טובה לדעתי (בעיקר בשל המשקל היותר קל). החיסרון שהוא לא נפוץ בהרבה חנויות.
    הקיפול דומה לסיילו, הגגונים יותר גדולים מהסיילו וכל הבדים יורדים לכביסה.

לגבי הכיסא.
    הוואן פור לייף משולב בוסטר והוא ענקי. לדעתי לא יהיה נוח לתינוק לאחר לידה לשהות בו. כמוכן בטיחותית, הוא קיבל דירוגים יותר נמוכים מצ'יקו וגם מדגמי ברייטקס מרתון או בלווארד שעליהם הייתי ממליץ יותר (עוד בונוס, הם יותר זולים).
    לדעתי זה גימיק שכיסא משרת מלידה עד בוסטר (גיל 12 שנים). אין מוצר שיכול להיות מתאים להבדלי הגודל בין הגלאים. פיזית הוא מתאים זה כן אבל בנוחות, לדעתי פחות.
    סלקל יהיה הרבה יותר נוח לתינוק!
    כיסא בטיחות יהיה הרבה יותר נוח לתינק מגיל שנה עד גיל 4-6 שנים!
    בוסטר יהיה יותר נוח מגיל 4 עד 12 שנים!
    כלומר, אני ממליץ לרכוש בכל שלב את המוצר המתאים והכי בטוח שיש.
    אפשר לדלג על סלקל כי הצ'יקו לדוגמא מצליח להגיע לזווית מאוד קרובה.

עניין השכבות בפנים הוא גם גימיק. די מהר מוציאים את כל השכבות (בין גיל חודש לגיל 3 חודשים) אחרת יהיה להם צפוף ולא נוח עם הרצועות. אז אני ממליץ תמיד לבדוק את הכיסאות ללא הכיסוי הפנימי כי זה מה שקובע וכך יהיה רוב הזמן.
    כמובן שאם רוצים שכבות אז גם ניתן להוסיף אוניברסלי של כמו של בנבת שלדעתי הרבה יותר מוצלח מכל מה שמגיע עם הכיסאות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו