התלבטות בין אינגליזינה אלקטה לבין בוגבו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין אינגליזינה אלקטה לבין בוגבו
    הילה
    07/06/2023

היי,
    אני מתלבטת איזו עגלה לקנות (הריון ראשון).
    שתי העגלות שהכי משכו את תשומת לבי היו האינגליזינה אלקטה והבוגבו (לא סגורה לגבי הדגם).
    אשמח לשמוע המלצות או חוות דעת בנוגע לשני הדגמים.
    המחיר לא כל כך פונקציה מבחינתי כרגע. אשמח לתשובה בבקשה ולהשוואה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב לדעת דגם

קובי סופר
    08/06/2023

שלום הילה,

חייב לדעת דגם. הבי שונה מהפוקס שמיים וארץ כך שאי אפשר להשוות.
    בכל מקרה, אני חושב שהאלקטה לא עגלה מוצלחת. למעט אמבטיה מעולה השלדה לדעתי לא נוחה לניוד, אין ידית מתארכת מה שיוצר חיסרון להורה גבוה. בנוסף אם יש משקל של תינוק בתוכה כל עליה וירידה ממדרכה גבוהה תהיה קשה ותצריך מאמץ רב. כמוכן אם תרצו לחבר טרמפיסט בהמשך, האח הגדול יאלץ לעמוד בצד החיצוני של הידית מה שירחיק אתכם מאוד מהידית.
    החיסרון הכי גדול הוא כאשר הטיולון פונה לכיוון הנסיעה (ממליץ לחברו כך בחנות ולהשכיבו) במצב שוכב, הגב חוצה את קו ידית האחיזה באופן גס. זה גם לא נוח למי שדוחף את העגלה כי המושב נמצא באזור הברכיים שלו. בנוסף לא יאפשר לתלות כלום על ידית האחיזה לא תיק או שקיות וכו'.

ההמלצה שלי תמיד לגשת לחנויות, לקבל הדרכה מלאה איך לתפעל ולקפל את המוצרים. לאחר מכן לבקש להיות לבד ללא אנשי מכירות לצידכם.
    לאחר מכן לשים משקל של 12 ק"ג בעגלות הרלוונטיות. לטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. לאחר מכן לתפעל את העגלות: לפרק ולהרכיב אמבטיה, לחבר את הטיולון, לשנות מצבים, ללכת עם העגלות כאשר הטיולון בפוזיצה שונה (כדי להבין עד כמה יש חיסרון באינגלזינה לדעתי). לאחר מכן לנסות לקפל יחד עם הטיולון פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה. להרים את העגלות במצב מקופל יחד עם הטיולון כדי להרגיש את המשקל האמיתי. לבדוק ברכב איך נכנס, כמה מקום תופס וכו'.

כך תקבלו החלטה מושכלת של מה נכון לכם. מה היתרונות וחסרונות של כל מוצר וכו'.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו