טיולון מומלץ לטיולים בטבע

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון מומלץ לטיולים בטבע
    מור
    10/06/2023

היי קובי,

נשמח לעזרתך במציאת טיולון תואם צרכינו.

ילדה שלישית, משפחה שמרבה לטייל בטבע. בעיקר אני לבד עם שלושת הילדים. מחפשת טיולון מגיל לידה שיהיה נוח לתפעול וגם נוחות מרבית לתינוקת.

דרישות -
    עמידות בתנאי שטח משתנים: אדמה, אבנים, חול ים, עשבייה.
    גגון עם כיסוי מרבי
    מצב שכיבה נוח לילדה , גב מרופד, בולם זעזועים
    יכולת תמרון גבוה ביד אחת
    אפשרות קיפול נוחה ומהירה, ללא פירוק (לא משנה כל כך אופן הקיפול)

יש חיה כזו?
    מקלראן זכורה לי לטובה כשניסיתי אותה אצל חברה (לפני מס שנים) אבל בהסתכלות באינטרנט בדגם אטום הגלגלים נראים קטנים ולא עמידים כל כך .

תודה רבה,
    מור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממליץ לרכוש עגלה

קובי סופר
    11/06/2023

שלום מור,

אני ממליץ לרכוש עגלה.
    עגלות יותר מרווחות, עם גלגלים יותר גדולים ואיכותיים וכך גם הקפיצים. בנוסף, לעגלות יש טיולון דו כיווני. לדעתי זה משהו שאסור לוותר עליו. עד גיל שנה+ יש יתרונות רבים לכך שהתינוקות מול ההורים.

מקלארן הישנות היו מעולות בעיקר הטכנו XT. לצערנו עקב ביקוש נמוך מאוד הם לא משווקים או לא מיוצרים עוד.
    האטום מודרני סטייל יויו, זו הדרישה העולמית כיום וזה מה שהיצרנים עושים. לדעתי הטיולונים של פעם כמו מלקארן היו הרבה יותר טובים ובריאים לתינוקות אבל זו הדרישה כיום. טיולון קל יותר, קטן יותר בקיפול ועם ידית אחת וזה מה שהיצרנים עושים.

רוב הטיולונים לא בנויים לניוד בדרך קשה. סייבקס ביזי החדש יכול לתת איזשהו מענה כי יש לו גלגלים גדולים וקפיצים גדולים. בנוסף יש שכיבה מלאה כך שלדעתי הוא הכי קרוב לענות לדרישות. גם הוייפר טוב אבל עם גלגלים קטנים יותר וקפיצים פשוטים בהרבה כך שהוא בעיקר עירוני.

אם ללכת על עגלה (המחיר יהיה פי 2 עד 3 יותר גבוה). אז לדעתי הבייבי בוס טייגר שלנו מושלמת לכל הדרישות וכמובן הרווח הוא באמבטיה וגם טיולון דו כיווני.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו