כסא בטיחות מסתובב לרכב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות מסתובב לרכב
    BB
    10/06/2023

הי קובי,
    ראיתי את המלצותיך על הכסא של צ'יקו וממש רגע לפני שרכשתי אותו ראינו אצל חברים כסא של חברת Besafe שמסתובב 360 ונראה שממש מקל על התהליך של הכנסת והוצאת התינוק מהרכב.
    מה דעתך על כסאות מסתובבים 360 והאם יש לך המלצה על כסא מסתובב מדגם ספציפי ?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות מסתובב לרכב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכון כיסא מסתובב מקל על תהליך הכנסת התינוק

קובי סופר
    11/06/2023

שלום,

נכון כיסא מסתובב מקל על תהליך הכנסת התינוק.
    אבל האם זה הדבר הכי חשוב בבואנו לרכוש כיסא בטיחות? או הבטיחות?

כשאני ממליץ על כיסא בטיחות הדבר הראשון שעומד לנגד עניי זו הבטיחות! נוחות זה בונוס.
    זה לא שבי סייף גרוע, הוא כיסא טוב אבל, צ'יקו או ברייטקס קליקטייט מקבלים דירוגי בטיחות יותר טובים. קצת קשה להשוות מכיוון שבי סייף נמכר באירופה ומקבל מבחנים השוואתיים באירופה בעוד השניים האחרים בארה"ב.
    עדיין אני חושב שהאמריקאים עושים זאת טוב יותר, מעבר למבדקים היצרנים פשוט עושים הרבה מעבר למתבקש, הם יותר פחודים מתביעות שיגרמו להם לפשיטות רגל ולכן מחמירים עם עצמם.

בסופו של יום אני מכיר נתונים מהשטח, תאונות שקרו בהם היו מעורבים כיסאות בטיחות שונים. גם בצ'יקו וגם בברייטקס ההגנה על התינוקות הייתה מושלמת גם בתאונות קשות. לכן זו נכון להיום ההמלצה שלי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו