מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על עגלה יציבה ובטיחותיתנטע11/06/2023
היי קובי,
נשמח לעזרה שלך בבחירת עגלה. אנחנו גרים בגבעתיים וכל המדרכות פה מאוד(!) משובשות וצרות, ככה שממש חשוב לנו עגלה עם מקסימום בולמי זעזועים ושיכוך של כל הבאמפים. צריך הרבה פעמים לרדת לכביש ולחזור למדרכה, ולכן גם זה שיקול. בין הנוחות שלנו לבטיחות והנוחות של התינוק אין לנו ספק שהוא בא קודם.
אין לנו מעלית לכן העגלה תצטרך לחזור לאוטו או שנשאיר אותה קשורה בשרשרת בחדר מדרגות בכניסה לבניין. בכל מקרה קלות קיפול היא פקטור, וגם יכולת התמרון בפניות.
שנינו בגובה ממוצע (1.57, 1.74), אז ידית טלסקופית פחות קריטי.
נשמח להכוונה איזה דגמים כדאי לבדוק, נניח כרגע את שיקולי התקציב בצד כי ברור לנו שיש פה רשימת דרישות לא קטנה ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מכל מה שתיארת ידית טלסקופית היא מאוד קריטית
קובי סופר12/06/2023שלום נטע,
מכל מה שתיארת ידית טלסקופית היא מאוד קריטית לדעתי.
ראשית הבדלי גובה מצריכים הבדלי גובה בידית וזה מה שידית טלסקופית עושה.
שנית, ציינת שתעלו ותרדו הרבה פעמיים ממדרכה, אני ממליץ תמיד לשים משקל של תינוק בכל עגלה רלוונטי שאתם שוקלים לרכוש, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. ברגע שתעשו זאת עם ידית טלסקופית ובעגלה ללא ידית טלסקופית תבינו עד כמה ההבדל גדול וכמה קל זה עם ידית טלסקופית לעומת כמה מאמץ צריך להשקיע כשאין כזו.
אני ממליץ לבדוק את הבייבי בוס בובקט שלנו, לדעתי מעולה לדרישות. היא קלה מאוד, הקיפול נוח, היא נוחה לניוד, רוחב השלדה צר שזה יתרון עצום במקומות צרים וצפופים. מצד שני האמבטיה והטיולון מרווחים מאוד ביחס לעגלות דומות. המחיר סביר ויש 5 שנות אחריות. כל הבדים יורדים לכביסה.
החיסרון הגדול שהיא לא נפוצה בהרבה חנויות אבל, באזור שלכם דווקא כן. יש בבייבי סטאר ב"ב או גולד בייבי ב"ב.
אפשר לבדוק את בוגבו בי אבל המחיר יקר בהרבה ואני לא חושב שמקבלים מוצר טוב יותר אפילו להפך, יש המון דברים בהם הבובקט מתעלה על הבי.
יש את הדרגון פליי החדשה של בוגבו שהיא סוג של מחליפה לבי, שיפרו לא מעט דברים אבל, היא יקרה מאוד, היא חדשה כך שאי אפשר לדעת מה טיבה. אני עוד לא בחנתי פיזית אז קשה לי להמליץ. מפידבק שקיבלתי מחו"ל, המושב שלה יחסית קטן שזה לדעתי חיסרון בחורף עם לבוש עבה.
באזור מחיר הבייבי בוס יש את הפולד של ספורטליין, טיפה יותר כבדה מהבייבי בוס, יש ידית טלסקופית, יחסית צרה, הניוד איתה טוב אבל לדעתי פחות מהבייבי בוס. החיסרון הגדול שלה לדעתי הוא הקיפול, די מסורבל ומצריך תרגול. דגמי הסיילו שלהם עם קיפול הרבה יותר נוח לדעתי אבל, הם גם כבדים מאוד (באזורים של 12 ק"ג). וגם רחבים. לדעתי הם עדיפים על הפולד אבל הפולד יותר מתאימה לדרישות שלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מביניהן הכי מתאימה למדרכות שבורות?
נטע15/06/2023עגלה שמתאימה למרכזי הערים באירופה, שהריצוף זה בגדר המלצה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבעיה שזה מתנגש עם המשקל
קובי סופר15/06/2023שלום נטע,
יש לא מעט עגלות שיתאימו למדרכות שבורות.
הבעיה שזה מתנגש עם המשקל. מדובר בעגלות עם גלגלים גדולים ומערכת קפיצים טובה ואלו דברים שמעלים משמעותית את משקל המוצר. בנוסף יוצרים קיפול יותר מסורבל וגדול.
מבחינת עגלות קלות בעלות יכולת ניוד מופלאה ביחס לגודלן, הבובקט שציינתי ואם רוצים איכות ניוד עוד יותר טובה, דגם הטייגר יתן זאת עם עליה קלה של חצי ק"ג במשקל (עדיין יותר כל מכלל העגלות שציינתי!). שתיהן בעלות יכולת ניוד שלא נופולת משמעותית מהעגלות הגדולות. יש לי לקוחות עם טייגר שגרים בקנדה והם עובדים איתה גם בשלג כבד והיא מתניידת ללא שום בעיה. גם בארץ מושבים ללא מדרכות או מדרכות שבורות, ירושלים עיר עתיקה וכו' היא מתניידת בקלות מדהימה.
עם זאת, ככל שהגלגל גדל והקפיצים גדלים כך איכות הניוד ובלימת הזעזועים משתפרים.
דרגון פליי שציינתי גם אמורה לענות על זה אך עדיין לא בחנתי פיזית אז עדיין מאוד קשה לי לענות על טיבה, יכולת הניוד וכו'. מה גם שהיא עולה כמעט כפליים מהבייבי בוס.
הפלוס אבל, אם מתכננים לעבור לאירופה, השירות הוא בינלאומי מה שאין בבייבי בוס או ספורטליין שציינתי.
אופציות נוספות הן עגלות גדולות עם גלגלים גדולים כמו בוגבו פוקס, אייביסי דיזיין סלסה, אפפה בייבי ויסטה, סייבקס פריאם.
כולן מאוד מסורבלות אבל יכולת הניוד שלהן מעולה לא רק במדרכות שבורות גם בהרבה מעבר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)