מחפשת טיולון קטן וקליל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשת טיולון קטן וקליל
    חניתה
    19/06/2023

יש לנו בבית אפפה בייבי קרוז, ככה שהליכות פה בשכונה אני עושה איתו והוא אחלה. הבעיה היא שהוא גדול וכבד.
    אז מחפשת טיולון להשאיר בבגאז׳ לזמנים שאני נוסעת. (לקניון/הורים). להליכות יותר אינטנסיביות כנראה עדיין נשתמש באפלה בייבי.
    אז מחפשת משהו שמתקפל יחסית קטן שלא יתפוס הרבה מקום בבגאז׳, קל לקפל ונשכב 180.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת טיולון קטן וקליל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך לדעת תקציב

קובי סופר
    19/06/2023

שלום חניתה,

צריך לדעת תקציב. הטיולונים נעים בין 300 ל 2500 שקלים.

אני אמליץ על אלו בטווח ה-1000:

פג פרגו סלפי במבצעים עולה 1000 שקלים. לדעתי מדובר בטיולון מעולה, קל, נוח מאוד לניוד ועם שכיבה כמעט מלאה.
    אם הוא לא במבצע אז לדעתי הוא לא שווה את ההשקעה.

סילבר קרוס ווינג 1 או איזי ווקר XS. זה אותו מוצר אז הזול יותר שמוצאים.
    שניהם עם שכיבה מלאה, נוחות ניוד מעולה, חזקים מאוד עם כושר שרידות נדיר לטיולון. קלים והקיפול נוח וקטן.

ספורטליין וייפר, הכי כבד מכולם אבל, יש לו שכיבה מלאה עם שינוי מצבים מכני, עם לחצן ולא שרוך כמו בשאר. זה מנגנון יותר נוח ואמין אך יש לו חיסרון, זה מוסיף משקל ולכן הוא כבד יותר משאר הדגמים שציינתי. בנוסף הכי קשה לקיפול (זה לא שהוא קשה לקיפול, להפך הקיפול שלו קל ונוח, השאר פשוט יותר קלים לקיפול). הכי גדול לאחר הקיפול אז אם יש רכב קטן, לבדוק ברכב ולהחליט בהתאם.
    יש לו את הגגון הכי גדול ונוחות הניוד שלו מעולה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו