מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כסא אוכל אינפנטי אניסאיילה19/06/2023
היי קובי, ראיתי שהמלצת על הכסא הזה. אשמח לדעת עוד- האם הוא קל לניקוי? מאוד הזהירו אותי מכיסאות מרופדים, חריצים למיניהם שנכנסים אליהם חתיכות אוכל ועניינים .. נראה שהכסא הזה דיי בעייתי מהבחינה הזאת, או שאני טועה? האם יש משענת נוחה לרגליים? מתקפל בקלות? למרות כל אלו הוא דיי סיקרן אותי בגלל מצבי השכיבה שלו שיכולים להיות מצויינים כרגע לתינוקת שעדיין לא יושבת..
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלה נוספת
איילה19/06/2023האם אפשר לשנות את גובה הכיסא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש פלוס ומינוס בכל דבר
קובי סופר20/06/2023שלום איילה,
יש פלוס ומינוס בכל דבר.
האניס מרופד טוב ולכן יותר נוח לתינוקות, הריפוד שלו יחסית נוח לניקוי וניגוב אבל עדיין, זה ריפוד וכמו שרשמת יש חריצים.
אז מלאכת הניקוי דורשת יותר זמן והקפדה ולעיתים יותר תכופות גם כביסה. כל אלו גם פוגעים בבד לאורך הזמן.
יחד עם זאת יש את הפלוס הענק שזה נוחות התינוק.
אצלנו היה כיסא אוכל של פג פרגו שמאוד דומה לאניס, ההעדפה שלי היא תמיד נוחות התינוקות על פני הנוחות שלי.
אם רוצים כיסא קל לניקוי אז צריך כיסא פלסטיק מלא, ללא בדים. כמו כיסא איקאה. הניקוי שלהם לוקח כמה שניות. יש גם כיסא אוכל כתר שאני לא יודע אם משווק, הוא עשוי כולו פלסטיק ללא מתכות, זה נותן את האפשרות לשטוף אותו עם צינור או במקלחת אפילו. כמובן שגם ניגוב לוקח כמה שניות.
מצד שני, בשני המקרים זה פחות נוח לתינוקות.
הפונקציה של השכיבה זה יתרון בחודשים הראשונים, לאחר מכן פחות קריטי.
לאניס יש מצבי גובה.
אני ממליץ לבדוק את כיסא האוכל של בייבי בוס שלנו, הוא מאוד דומה לאניס עם פונקציות דומות. יש לו 5 מצבי שכיבה ו-8 מצבי גובה. יש ריפוד מפנק דמוי עור, קל לניקוי. הוא רק עולה פחות מהאניס. זמין לרכישה דרך KSP.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
איילה20/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)