Joolz aer + העגלה החדשה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• Joolz aer + העגלה החדשה
    הודא
    20/06/2023

מה עדתך על עגלת גולז אייר +, המשקל שלה קל והקיפול גם וזה מה שחשוב לי, אני מחפשת עגלה מגיל לידה (הגולז כוללת אמבטיה וטילון במחר כמעט 4000), ורוצה שהמשרל יהיה קל (גרים שקומה 2 בדירה קטנה לא רוצה שתתפוס מקום ), והקיפול
    קל וקומפקטי.
    שאלה נוספת האם יש עגלה בדרישות אלו אבל עם סלקל שמתחבר.
    ראיתי שיש גם את העגלה של סייבקס החדשה בליוס 4 אבל המשקל שלה די כבד
    מה אתה ממליץ!!
    התלבטות נוספת , האם לקנות טיולון שמיועד לשימוש מגיל לידה או ללכת על עגלה משולבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Joolz aer + העגלה החדשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא ממליץ

קובי סופר
    20/06/2023

שלום הודא,

אני לא ממליץ. המושב טיול חד כיווני. אני מראש פוסל ולא ממליץ על עגלות עם טיולון חד כיווני.
    יש מחקרים בנושא וגם לא בנושא שמחזקים עוד יותר את אלו שכן.
    המחקרים הראו חד משמעתית שתינוקות שהיו מול ההורה עד גיל מאוחר, כלומר בטיולון דו כיווני עם הפנים להורה, היו יותר משכילים, ישנו טוב יותר בלילה, היו יותר רגועים, החלו לדבר בשלב יותר מוקדם, הקשר עם ההורה היה חזק יותר ועוד.
    לאור זאת אני לא ממליץ על עגלות חד כיווניות. מכאן זה בעיקר שיקול שלכם.
    צריך לקחת בחשבון שקל מגיע עם משקל כבד של דברים שקוצצו במוצר. שאייר יש מושב חד כיווני, שינוי מצבים עם שרוך, המושב יחסית צר וקצר (אם משווים לעגלה), גלגלים קטנים, ידית לא מתכווננת ועוד.

הסייבקס מצד שני בדיוק הפוך, במשקל כבד מקבלים אמבטיה וטיולון יותר מרווחים, יכולת ניוד הרבה יותר טובה אבל, משקל כבד, קיפול מסורבל וגדול ועוד. כמו שהבנת גם עליה אני פחות ממליץ.

הפתרון נמצא באמצע. יש עגלות קלות אולי יותר כבדות מהג'ולז אבל הרבה יותר קלות מהסייבקס עם פחות פשרות, עם טיולון דו כיווני, גלגלים טובים, קיפול נוח ויחסית קטן והן גם בתקציב.

הכי הייתי ממליץ על בייבי בוס פנתרה, יש חיסרון אחד ענק, היא נמכרת רק ברשת גולד בייבי, זו רשת חנויות קטנה למגזר החרדי כך שאין הרבה מקומות שבהם ניתן להתרשם ממנה.
    הפלוס, היא שוקלת 6.2 ק"ג עם הטיולון! זה משקל די דומה לג'ולז אבל, יש טיולון דו כיווני, שינוי מצבים עם לחצן, מושב יצוק מפלסטיק לתמיכה יותר טובה, ידית מתארכת, סל יותר גדול והיא גם עולה הרבה פחות. יש לה גלגלים קטנים כמו לג'ולז אבל היא יותר נוחה לניוד בגלל הידית המתארכת ומערכת קפיצים יותר טובה לכל הגלגלים. יש גם דגם בובקט שהיא זהה רק עם גלגלים יותר איכותיים וגדולים אבל, עולים 2 ק"ג במשקל.

בכל אופן, העגלות שלנו קלות לא בגלל שקיצצנו דברים, להפך, זה בזכות השקעה במתכת יקרה שהיא גם יותר קלה וגם יותר חזקה ככה שאין פשרות.

עוד אופציות דו כיווניות קלות: איזי ווקר צ'ארלי שוקלת 8 ק"ג נמכרת ברשת שילב.

סייבקס מיילו שוקלת באזור ה-6 ק"ג, עם טיולון דו כיווני. יש בה לא מעט פשרות אבל עדיין טיולון דו כיווני ומשקל קל מאוד.

שני הדגמים האחרונים שציינתי זולים משמעותית מהאייר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגם בייבי בוס פנתרה

דני
    22/06/2023

חיפשתי את הדגם הזה בגוגל ולא מצאתי, איפה ניתן לראות את המפרט הטכני (מידות וכו')? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא פרסמנו אותו

קובי סופר
    22/06/2023

שלום דני,

לא פרסמנו אותו נכון להרגע. כמוכן זה נמכר רק ברשת גולד בייבי. זו רשת במגזר החרדי ואין להם אתר.

בכל מקרה האמבטיה והטיולון זהים לדגמי הטייגר ובובקט שלנו.
    ההבדל בשלדה. השלדה יותר דקה עם גלגלים קטנים ופשוטים.
    היא שוקלת 6.2 ק"ג לשלדה וטיולון.
    מבחינת אורך היא 74 ס"מ. רוחב 52 וקצת. הידית מגיע עד גובה 106 ס"מ ואפשר להנמיך.
    במצב מקופל היא 72X52.3X28

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Nuna IXXA או סייבקס מיילו

נונה IXXA
    21/06/2023

מה עדתך לגבי נונה IXXA מול סייבקס מילו, מה יותר מומלץ
    מועדף משקל קל, קיפול קל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנונה חדשה

קובי סופר
    21/06/2023

שלום,

הנונה חדשה, קשה לחוות דעה בשלב זה.
    כמוכן היא נמכרת בלעדית ברשת אחת, זה אומר שאין תחרות על המחיר! מאפשר לרשת לגבות כל מחיר שעולה על דעתם.
    המיילו זולה בהרבה וגם, יותר ותיקה ולכן לדעתי היא עדיפה.

בשני המקרים צריך לקחת בחשבון מספר דברים:
    היצרנים עשו הכל כדי לקצץ משקל. אפשר לשים לב שהם עשו דברים די דומים: מושב מרשת, לדעתי תומך פחות ממושב יצוק מפלסטיק. בנוסף לרשת יש בלאי והיא עלולה להיקרע, חלק זה אינו מכוסה באחריות. גלגלים מאוד קטנים. ידית לא מתכווננת ועוד.
    בשני המקרים מקבלים עגלה שאינה נוחה לניוד אלא אם השימוש הוא עירוני בלבד במדרכות מסודרות וקניונים.
    בשני המקרים, כאשר המושב פונה לכיוון הנסיעה, ברגע שמשכיבים את המושב, גב המושב חוצה באופן גס את קו ידית האחיזה. זה אומר שיהיה פחות נוח להורה ללכת שהמושב כמעט ונוגע בברכי ההורה. אם ההורה גבוה אז זהו חיסרון משמעותי.
    לא יהיה ניתן לתלות כלום על הידית. לא תיק או שקיות.
    בהמשך, אם יהיה אח/אחות נוספים בהפרש גילאים קטן, יהיה קשה לחבר טרמפיסט כי הטרמפיסט יצרך להתחבר רחוק מהמושב, כלומר ההורה יצטרך ללכת יותר רחוק מידית האחיזה, לא נוח להתנייד כך.
    בשני המקרים קיצצו במושבים. בסייבקס המושב די צר, זה אומר צפוף בחורף. בנונה המושב יחסית קצר, כאשר הילדים יגבהו הרגליים ישבו מחוץ למושב (אפשר אפילו לראות זאת בסרטון הפרסומות של היצרן...).

בקיצור, למשקל הקל יש מחיר כבד כפי שרשמתי בהודעה הקודמת. מכאן זה שיקול שלכם אם אתם מוכנים להתפשר על כל מה שרשמתי או, להתפשר על הנוחות שלכם וללכת על מוצר יותר כבד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו