אשמח להמלצה על עגלה קלה יחסית לתינוק ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אשמח להמלצה על עגלה קלה יחסית לתינוק ראשון
    איתי
    03/07/2023

שלום לכולם,
    אשמח להמלצה לעגלה קלה יחסית (המליצו לנו על cybex mios, שהלכנו לראות אותה בחנות והיא בקצה העליון של המשקל שאנחנו מחפשים פלוס-מינוס).
    תינוק ראשון, רוצים עגלה שתחזיק תקופת זמן של 2-3 ילדים. מקום האחסון הוא לא מאוד קריטי, חשוב שתהיה קלה יחסית, חזקה ויציבה (כמובן שהמשקל משחק כאן תפקיד, ה-trade off ברור לי). תקציב עד 5500, אבל ממש נשמח למשהו זול יותר אם יש משהו טוב.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסייבקס נחשבת לקלה מאוד

קובי סופר
    03/07/2023

שלום איתי,

הסייבקס נחשבת לקלה מאוד. ביחס לעגלה עם מושב דו כיווני.
    רוב העגלות עם מושב דו כיווני שוקלות מעל 10 ק"ג. הסייבקס באזור ה-9.
    בדרך כלל כדי להגיע למשקל קל מקצצים בדברים אז מדובר בעגלות קטנות בדרך כלל.

אני ממליץ לבדוק את בייבי בוס בובקט שלנו.
    היא משמעותית יותר זולה מהסייבקס והתקציב.
    שוקלת 8.2 ק"ג, יותר קלה מהמיוס בכמעט קילו.
    יותר נוחה לניוד כי הגלגלים יותר איכותיים וגדולים + יש ידית מתארכת.
    המושב יצוק מפלסטיק ולא מרשת. הגגונים יותר גדולים.
    יש 5 שנים אחריות אז אפשר להיות רגועים, היא תחזיק ללא בעיה 3 ילדים.
    הפלוס הגדול זה המחיר, היא נמכרת בין 2500-3000 ש"ח!
    ומקבלים גם מוצר יותר טוב לדעתי. רק בגלל חוסר מיתוג וחוסר יח"צ היא פחות מוכרת.
    החיסרון הגדול שהיא לא נפוצה בהרבה חנויות. בעיקר בחנויות של המגזר החרדי שם היא אחת העגלות הכי נמכרות אם לה הכי נמכרת.

שאר ההמלצות יהיו יותר כבדות מהסייבקס ביותר מקילו. השאלה אם זה רלוונטי?
    או לחלופין יש אופציות יותר קלות אבל זה מגיע עם המון התפשרות על נוחות התינוק, נוחות הניוד, חוזק המוצר, מושב חד כיווני ועוד.
    השאלה אם זה רלוונטי?

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

איתי
    03/07/2023

היי קובי, דבר ראשון - תודה רבה על ההתייחסות!
    אני אסתכל על הבובקט שלכם :) הייתי היום בחנות והתנסיתי קצת עם ה-Sportline Fold החדשה, על פניו נראה לי אחלה. יש לך תובנות לגביה?

אני חושב שבהינתן שהסייבקס היא בערך 9, לא היינו רוצים לעבור את ה-10.5 ק"ג.

מבחינת פשרות - מעדיפים לא לעשות פשרות גדולות ביחס למיוס. דברים קטנים יחסית פה ושם זה סבבה, אבל לא משהו גדול כמו נניח מושב חד-כיווני.

ושוב - תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפולד לדעתי לא מוצלחת

קובי סופר
    04/07/2023

שלום איתי,

הפולד לדעתי לא מוצלחת. זה לא שהיא גרועה, לדעתי אבל דגמיי הסיילו הרבה יותר מוצלחים.
    גם בניוד, גם בנוחות הקיפול, גם בכושר העמידות והפרקטיות.
    מה שכן, הן כבדות מהמשקל שציינת. לכן המלצתי על הבייבי בוס שלנו, גם יותר קלות מהפולד, גם יותר נוחות לקיפול ולניוד וגם יש 5 שנות אחריות לעומת שנה.

בכל מקרה, בפולד וגם בייבי בוס לא עושים פשרות מול המיוס. לדעתי בשני המקרים מקבלים יכולת ניוד עדיפה על המיוס, ידית מתכווננת בגובה, מושבים יצוקים מפלסטיק ולא מרשת, אפשרות לקפל עם מושב הטיולון שהוא פונה אליכם (במיוס ניתן לקפל רק שהוא פונה לכיוון הנסיעה).
    בפולד מתפשרים על נוחות הקיפול והפתיחה ביחס למיוס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו