מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אשמח להמלצה על עגלה קלה יחסית לתינוק ראשוןאיתי03/07/2023
שלום לכולם,
אשמח להמלצה לעגלה קלה יחסית (המליצו לנו על cybex mios, שהלכנו לראות אותה בחנות והיא בקצה העליון של המשקל שאנחנו מחפשים פלוס-מינוס).
תינוק ראשון, רוצים עגלה שתחזיק תקופת זמן של 2-3 ילדים. מקום האחסון הוא לא מאוד קריטי, חשוב שתהיה קלה יחסית, חזקה ויציבה (כמובן שהמשקל משחק כאן תפקיד, ה-trade off ברור לי). תקציב עד 5500, אבל ממש נשמח למשהו זול יותר אם יש משהו טוב.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסייבקס נחשבת לקלה מאוד
קובי סופר03/07/2023שלום איתי,
הסייבקס נחשבת לקלה מאוד. ביחס לעגלה עם מושב דו כיווני.
רוב העגלות עם מושב דו כיווני שוקלות מעל 10 ק"ג. הסייבקס באזור ה-9.
בדרך כלל כדי להגיע למשקל קל מקצצים בדברים אז מדובר בעגלות קטנות בדרך כלל.
אני ממליץ לבדוק את בייבי בוס בובקט שלנו.
היא משמעותית יותר זולה מהסייבקס והתקציב.
שוקלת 8.2 ק"ג, יותר קלה מהמיוס בכמעט קילו.
יותר נוחה לניוד כי הגלגלים יותר איכותיים וגדולים + יש ידית מתארכת.
המושב יצוק מפלסטיק ולא מרשת. הגגונים יותר גדולים.
יש 5 שנים אחריות אז אפשר להיות רגועים, היא תחזיק ללא בעיה 3 ילדים.
הפלוס הגדול זה המחיר, היא נמכרת בין 2500-3000 ש"ח!
ומקבלים גם מוצר יותר טוב לדעתי. רק בגלל חוסר מיתוג וחוסר יח"צ היא פחות מוכרת.
החיסרון הגדול שהיא לא נפוצה בהרבה חנויות. בעיקר בחנויות של המגזר החרדי שם היא אחת העגלות הכי נמכרות אם לה הכי נמכרת.
שאר ההמלצות יהיו יותר כבדות מהסייבקס ביותר מקילו. השאלה אם זה רלוונטי?
או לחלופין יש אופציות יותר קלות אבל זה מגיע עם המון התפשרות על נוחות התינוק, נוחות הניוד, חוזק המוצר, מושב חד כיווני ועוד.
השאלה אם זה רלוונטי?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
איתי03/07/2023היי קובי, דבר ראשון - תודה רבה על ההתייחסות!
אני אסתכל על הבובקט שלכם :) הייתי היום בחנות והתנסיתי קצת עם ה-Sportline Fold החדשה, על פניו נראה לי אחלה. יש לך תובנות לגביה?
אני חושב שבהינתן שהסייבקס היא בערך 9, לא היינו רוצים לעבור את ה-10.5 ק"ג.
מבחינת פשרות - מעדיפים לא לעשות פשרות גדולות ביחס למיוס. דברים קטנים יחסית פה ושם זה סבבה, אבל לא משהו גדול כמו נניח מושב חד-כיווני.
ושוב - תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפולד לדעתי לא מוצלחת
קובי סופר04/07/2023שלום איתי,
הפולד לדעתי לא מוצלחת. זה לא שהיא גרועה, לדעתי אבל דגמיי הסיילו הרבה יותר מוצלחים.
גם בניוד, גם בנוחות הקיפול, גם בכושר העמידות והפרקטיות.
מה שכן, הן כבדות מהמשקל שציינת. לכן המלצתי על הבייבי בוס שלנו, גם יותר קלות מהפולד, גם יותר נוחות לקיפול ולניוד וגם יש 5 שנות אחריות לעומת שנה.
בכל מקרה, בפולד וגם בייבי בוס לא עושים פשרות מול המיוס. לדעתי בשני המקרים מקבלים יכולת ניוד עדיפה על המיוס, ידית מתכווננת בגובה, מושבים יצוקים מפלסטיק ולא מרשת, אפשרות לקפל עם מושב הטיולון שהוא פונה אליכם (במיוס ניתן לקפל רק שהוא פונה לכיוון הנסיעה).
בפולד מתפשרים על נוחות הקיפול והפתיחה ביחס למיוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)