עגלה עבור תינוק ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה עבור תינוק ראשון
    קורל
    03/07/2023

היי אשמח לייעוץ, אני מחפשת עגלה משולבת ויש מספר דברים חשובים שצריכים להיות בה, אני גבוהה 1.73 לכן צריך עגלה גבוה, קלה ולא כבדה מידי, מתקפלת במהירות ובקלות וכמה שיותר קומפקטית בקיפול, חשוב שתהיה אמבטיה גדולה ובעלת איוורור גם באמבטיה וגם בטיולון.
    מקווה שיש דגם שיתאים לי
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה עבור תינוק ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין דגם שמכיל הכל

קובי סופר
    03/07/2023

שלום קורל,

אין דגם שמכיל הכל. יש קרוב.
    הבייבי בוס טייגר שלנו לדעתי עונה הכי טוב לדרישות.
    ראשית היא קלה מאוד ושוקלת פחות מ-9 ק"ג.
    שנית, יש לה יכולת ניוד מטורפת גם בדרך מאוד קשה. זה דבר חריג ביחס למשקלה.
    הקיפול שלה מהקלים בעולם, ביד אחת, היא די קומפקטית.
    האמבטיה יחסית מרווחת אך יש מרווחות ממנה בשוק אבל, אז צריך לעלות במשקלים או להתפשר על דברים אחרים.
    יש פתחי איוורור באמבטיה ובגגון. בטיולון יש פתחי איוורור בגגון. אחד קטן ואחד ענק.
    יש ידית מתארכת כך שגם הורה גבוה מאוד יכול להתנהל איתה ללא בעיה.

אופציה נוספת היא אינגלזינה אפטיקה, יש לה אמבטיה ענקית. היא קלה מאוד, שוקלת רק 8 ק"ג.
    מצד שני אין לה ידית מתארכת וזה יכול להיות חיסרון בגובה. כמוכן זה מצריך מאמץ רב בכל עליה וירידה ממדרכה גבוהה.
    בשלב הטיולון, כאשר הוא לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיבו, גב המושב חוצה באופן גס את קו ידית האחיזה, זה לא נוח להתנייד כך שהטיולון יכול לגעת בברכי מי שדוחף את העגלה, להורה גבוה זה יכול להיות חיסרון גדול. זה גם לא מאפשר לתלות כלום על הידית.

אופציות נוספות יהיו יותר עגלות כבדות או יותר גדולות.
    או לחלופין אמבטיה וטיולון יותר קטנים עם גלגלים יותר קטנים.
    השאלה אם זה רלוונטי?

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו