מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון מתקפל קל חזק ונשכבאני03/07/2023
שלום קובי,
שני ילדים כשנה וחצי וכשלושה חודשים.
התחלתי עם סיטי סלקט שקיבלתי במתנה, אך ברגע שעברתי מאבטיה לטיולון החלפתי עגלה, הטיולון של סיטי סלקט לא נשכב, זה כמו מושב בשכיבה, לא היה נראה לי הגיוני לשים תינוק בן כשמונה חודשים בכזה מנח ולכן רכשתי את האינגלזינה (בעודפים) כי הטיולון שלה שכיבה כמעט מלאה.
אז עד לאחרונה הייתי עם האינגלזינה.
עכשיו לאחר שילדתי חזרתי לסיטי סלקט שאפשר אמבטיה וטיולון ביחד.
אך אין לי אפשרות לעלות עם עגלה הבייתה, יש מדרגות.
אני מחפשת טיולון חזק שנשכב מלא או כמעט מלא שמתקפל שאני יכולה לשים על הגב שאני רוצה לרדת רק לטיול ליד הבית כך ששלושה חודשים בטיולון ושנה וחצי מטייל
או אפילו מתקפל בצורה שאני יכולה לקחת תלוי על היד כי השלושה חודשים במנשא שאני יורדת במדרגות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וחשוב גם שנפתח ומתקפל ביד 1
אני03/07/2023היי
שכחתי לציין שאני חייבת כזה שנפתח ומתקפל ביד 1.
כמובן שמעדיפה כזה שפונה להורה
ואם אין יותר מידי אז גם כאלו שלא פונים.. כי זה רק לטיולים קרוב
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיולון דו כיווני זה בעייתי
קובי סופר03/07/2023שלום,
טיולון דו כיווני זה בעייתי אבל נדרש לשלושה חודשים.
הבעיה זה שזה גם סיפור יקר, זה גם כבד כלומר יתכן ובהמשך תרכשו עוד טיולון אם תלכו לכיוון הזה.
אין לי המלצה חד משמעית.
אם זה עגלה אז העגלות שלנו של בייבי בוס יכולות להיות מעולות. יש לנו דגם חדש שנקרא פנתרה, נמכר רק ברשת גולד בייבי במגזר החרדי. העגלה שוקלת רק 6.2 ק"ג ויש טיולון דו כיווני. צריך לרכוש אותה עם אמבטיה והיא לא זולה.
אפשר לרכוש טיולון סייבקס איזי S טוויסט + אבל הקיפול והפתיחה שלו מסורבלים, ללא ספק לא נוח ביד אחת.
אם זה טיולון חד כיווני אז ספורטליין וייפר עונה יחסית טוב לדרישות אבל הוא כבד ביחס לטיולונים אחרים.
סייבקס ביזי או סילבר קרוס ווינג טיפה יותר קלים אבל יותר יקרים ממנו. שינוי המצבים בהם בעזרת שרוך.
כמו שציינתי, אני פחות ממליץ חד כיווני לשלושה חודשים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון לנשיאה ביד על הגב
אני04/07/2023היי קובי
תודה רבה על התשובה
אנסה להסביר שוב
הכוונה לטיולון שאוכל ללכת איתו לסיבובים קצרים שאפשר להחזיק מקופל ביד אחת במדרגות או תלוי על הגב
שמתאים לגיל 3 חודשים
כי מהבית לרחוב יש מדרגות.. אין לי אופציה לעלות עם העגלות.
שיורדים 1 במנשא והשני יד ביד.. אז היד השניה לפתיחת הטיולון
משהו קל משקל שילדה וגוף חזקים שמתאים לגיל 3 חודשים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמליצו לי על זה הוא טוב?
אני04/07/2023גולס אייר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבנתי את שאלתך מצוין
קובי סופר04/07/2023שלום,
הבנתי את שאלתך מצוין ועדיין, אני לא ממליץ לרכוש טיולון חד כיווני לפני גיל שנה. אם אפשר גם אחרי גיל שנה.
יש לטיולון דו כיווני מלא יתרונות בריאותיים, פסיכולוגיים וקוגנטיביים לתינוק! חבל לוותר על זה בשביל הנוחות שלנו!
אם בכל זאת אז רשמתי דגמים חד כיווניים מומלצים: סילבר קרוס או וייפר. שניהם נוחים לקיפול ביד אחת, הסילבר קרוס יותר נוח לקיפול ונשיאה.
הג'ולז לדעתי סתם יקר. הוא טוב ונוח לניוד אבל הגגון קטן, צריך לבדוק אם הוא מאושר לשימוש מגיל לידה או מגיל 6 חודשים ללא האמבטיה (עם אמבטיה ברור שהוא מלידה). אין לו שכיבה מלאה ולכן אני לא בטוח שהוא מאושר מלידה. צריך לבדוק מול מכון התקנים. בנוסף לחוסר השכיבה מאוד מסורבל לשנות מצבים. גם עם רוכסן וגם מנגנון רצועות לא הכי נוח וידידותי.
יש גם את פג פרגו סלפי שלדעתי מוצלח יותר ונוח יותר לקיפול וניוד.
לגבי כל הדגמים, ממליץ לוודא מה מאושר לשימוש מגיל לידה ומה מגיל 6 חודשים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה יש אולי בחו"ל
אני06/07/2023תודה רבה על תשובתך
יש אולי משהו מתאים בהזמנה למשל מחו"ל כגון אמזון וכד'
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן יש בחו"ל אופציה טובה
קובי סופר06/07/2023שלום,
כן יש בחו"ל אופציה טובה.
יש עגלה שנקראת VALCO TREND ULTRA. זו עגלה מגיל לידה עם שכיבה מלאה. בנוסף המושב דו כיווני.
היא דומה לביבה טאיטאי אם רוצים לקבל סוג של הבנה. אבל המושב דו כיווני. כמובן בשל כך היא כבדה יותר.
החיסרון הגדול שאין יבואן למותג, אם יהיו בעיות בהמשך, זה אומר שלא יהיה שירות.
אני ממליץ לבדוק את עגלת הבייבי בוס פנתרה שלנו ברשת גולד בייבי. אמנם היא יקרה (עולה 2990) כי היא מגיעה עם אמבטיה.
אבל, היא שוקלת עם טיולון 6.2 ק"ג שזה מטורף לעגלה עם מושב דו כיווני, ידית מתארכת, מושב יצוק מפלסטיק ומרווח, גגונים ענקיים ועוד.
לדעתי מושלמת לדרישות אבל, המחיר יקר ביחס לטיולונים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אבדוק שאלה נוספת בבקשה
אני06/07/2023תודה רבה אבדוק.
יש לי אופציה לקנות את הגולס (לא הפלוס) ב 800 ש"ח חדש בקופסא.
אני מבינה שזה מגיל 6 חודשים.
(בלי להתייחס ל2 כיוונים)
אשמח לדעת למה חייב 180 מעלות שכיבה בטיולון לגיל 3 חודשים
מה ההבדל בין טיולון בזווית כמו בגולס לכל הטרמפולינות למינהם שמוכרים מגיל אפס שזה בזווית חדה יותר
וגם כיסא אוטו הילד יושב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נוחות התינוק ובריאות התינוק
קובי סופר07/07/2023שלום,
שכיבה מלאה מעניקה נוחות ובריאות לתינוק.
שכיבה בזווית אינה בריאה לגב, אינה בריאה לדרכי הנשימה, אינה בריאה לצוואר, הם לא יכולים להחזיק את הראש שלהם בצורה טובה עד גיל חצי שנה. כמוכן לא ניתן להשכיב על הבטן. השכבה על הבטן מאפשרת להם לחזק את חגורת הכתפיים והצוואר.
גם טרמפולינה או סלקל אינם בריאים לתינוקות (הדגמים ללא שכיבה).
זה שהורים מטיילים עם דונה מבוקר ועד ליל לא אומר שזה דבר שכולם צריכים לעשות.
אני רשמתי כבר הכל, מדוע אני ממליץ על מוצר דו כיווני.
מדוע אני ממליץ על שכיבה מלאה לכל הפחות, אם הולכים על דגם חד כיווני.
מכאן, זה בעיקר שיקול שלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
תודה רבה !07/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)