האם יש לך כבר יתרונות /חסרונות בנוגע לעגלת ספורט ליין 2023?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• האם יש לך כבר יתרונות /חסרונות בנוגע לעגלת ספורט ליין 2023?
    גלית
    06/07/2023

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כן

קובי סופר
    07/07/2023

שלום חגית,

כן,
    אני מניח שהכוונה לדגמי הסיילו. בפולד לא נעשו שינויים.
    בסיילו שופרו הגלגלים ושופר המושב. כלומר יש מושב חדש, יצוק מפלסטיק, בדיוק כפי שרשמתי בלי סוף שזה החיסרון הגדול של ספורטליין (בעבר).
    כעת שיש את שני השיפורים (דברים שתמיד היו בדגמי הבייבי בוס שלנו). נוצר חיסרון גדול.
    מושב יצוק מפלסטיק הרבה יותר כבד ממושב מבד מתוח!
    אבל אין ספק שזה הרבה יותר נוח ובריא לתינוקות.
    גלגלי גומי הרבה יותר כבדים מגלגלי סילקון!
    אבל אין ספק שזה משפר את יכולת הניוד, עמידות העגלה והגלגלים בפרט.
    אי לכך, שני השיפורים האלו העלו בצורה לא פרופורציונלית את משקל העגלות.
    טרם יצא לי לשים על משקל את העגלות במצב מקופל יחד עם טיולון. בעבר דגם הXL שקל 10.3 ק"ג.
    כעת אני מעריך שהוא ישקל 2 ק"ג יותר.
    10 ק"ג זה משקל ממוצע לעגלה. לא קל אבל גם לא כבד. מעל 11 ק"ג מדובר על משקל כבד ומעל 12 כבד מאוד.
    חשוב להדגיש, המשקל לא בא לידי ביטוי בניוד העגלה (אולי רק בעליות חדות). זה מורגש רק בהרמה לרכב. מי שצריך לעלות מדרגות עם העגלה, הייתי ממליץ לחפש עגלות במשקלים של מתחת ל- 9 ק"ג.
    מי שגר בבית קרקע או שיש לו מעלית בבניין, אז עניין המשקל יורגש רק בהרמה לרכב, חשוב לציין שיש אמהות רבות שאפילו זה יכול לתסכל אותן.
    עכשיו, כל מה שרשמתי רלוונטי לדגם הXL, הדגמים מעל, עוד יותר כבדים, הפרו כבר ממש.
    יחד עם זאת, באירופה וארה"ב הם מסתדרים יפה עם המשקלים האלו. בסיכומו של יום זה תלוי בכם. ממליץ לקפל את הדגם הרצוי יחד עם המושב. לנסות להרים ולהוריד לבד לרכב ומהרכב (אם מתאפשר). לקחת בחשבון שאלו פעולות שתעשו מספר פעמים ביום.
    לקחת בחשבון שתצטרכו לחיות עם המשקל הזה עד גיל שנה +.
    ברוב המקרים, ההורים בורחים לטיולון, במצב כזה לא עשינו כלום, אפילו עשינו נזק. כי המטרה שהתינוקות ישהו ככל הניתן בעגלה. לפחות עד גיל שנה ורצוי גם מעבר.
    אם בגיל 8 חודשים נעבור לטיולון, אז כל מה שרצינו להשיג בנוחות שהעגלה נותנת ירד לטמיון.
    לכן שוב, ממליץ להתנסות במצב מקופל יחד עם המושב!
    ברוב החנויות יתנו לכם להרים רק את השלדה ללא המושב כדי להטעות אתכם.

וכאן אני חוזר לעגלות הבייבי בוס שלנו.
    הן מאז ומתמיד הציעו גלגלי גומי, מושב יצוק מפלסטיק, אפילו אמבטיה יצוקה מפלסטיק שלדעתי היא יותר טובה.
    וכל זה במשקל של פחות מ-9 ק"ג! (אפילו פחות מהXL הישנות יותר). הן פחות נפוצות בשוק אבל אין לי ספק שהן עדיפות על הספורטליין. משך השימוש בהן יהיה הרבה יותר ארוך בשל המשקל הקל.
    נכון שאני משוחד לטובת המוצר שאני משווק אבל, תמיד ממליץ לנסות לבד, לנייד את העגלות עם משקל של 12 ק"ג עליהן, לנסות לקפל לבד יחד עם מושב הטיולון, להרים במצב מקופל עם הטיולון. לבדוק ברכב וכו'.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו