התלבטות- טיולון רויאל או ווינד גאפ?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות- טיולון רויאל או ווינד גאפ?
    ניצן
    13/07/2023

היי :)
    אני מחפשת טיולון קליל שישמש לנסיעות וטיסות לחו"ל.
    על כן, לא מעוניינת להוציא עליו סכום גבוה.
    מתלבטת בין הרויאל של אינפנטי לבין הווינד-גאפ של ג'ואי, ששניהם באותו סכום פחות או יותר.
    מה דעתך?
    המלצה לטיולון אחר באותו תקציב?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון- ווינד-גאפ של טוויגי

ניצן
    13/07/2023

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסיפה- מה עם הטיולון zippy של moon? נתקלת בו פעם ראשונה

ניצן
    13/07/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מכיר זיפי של מון

קובי סופר
    13/07/2023

שלום ניצן,

אני לא מכיר זיפי של מון. אולי הכוונה למונה?

בכל מקרה, בטיולונים זולים מקבלים מה שמשלמים עבורו. לדעתי הרואיל סה"כ בסדר ביחס לעלות. הזיפי של מונה נמכר רק ברשת אחת, בעבר היה יקר וכעת מחירו ירד. אני לא בדקתי פיזית ולכן קשה לי לתת חוות דעת. כמו גם מבחינת השירות לאחר הקניה.

יש בשוק טיולון חדש בשם רוקסי, נמכר סביב 550-600 שקלים, יותר זול מהמונה. הוא חדש ולכן אין לי מידע לגביו. האיכות שלו נראית סבירה אבל טובה ביחס למחיר. גם הקיפול ומנגנון שינוי המצבים מעולים ביחס למחיר ויש לו גם גגון מעולה. אז לדעתי הוא שווה בדיקה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו