מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין עגלותשחף13/07/2023
היי אנחנו מתלבטים בין
Peg prego veloce
ל
Nuna mixx Next
אנחנו גרים במושב ומחפשים עגלה חזקה שתתאים לכל סוגי המשטחים
בנוסף חשוב לי שתתאים לגבוהים (אני 1.71)
הנונה נוחה יותר לקיפול, הטיולון נראה יותר גדול ונוח וגם יש לו אוורור בגב. והיא גם יפה יותר למרות שזה פחות חשוב.
אם שיקולי תקציב נכנסים - יש עכשיו מבצע שאם קונים עגלה של נונה מקבלים כיסא בטיחות Nuna rava מתנה(שווי 2000 ש"ח).
בפג האמבטיה רחבה וארוכה יותר וגם יש לה מנגנון הטייה לריפלוקס(מנסה להבין כמה העניין עם הריפלוקס הוא חשוב וקריטי), אבל הטיולון שלה נראה לי פחות נוח (המשטח של הרגליים נראה לי קצר).
אם שיקולי תקציב נכנסים - שתיהן עולות כמעט אותו הדבר, בחנות שראינו את הפג מקבלים 500 ש"ח לקניה בחנות.
המליצו לנו גם על אינגליזינה אלקטה
ואמרו לנו שאולי גם הNuna Next triv יכולה להיות מספיק טובה למושב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפג לדעתי עדיפה
קובי סופר13/07/2023שלום שחף,
הפג לדעתי עדיפה בהשוואה לנונה מיקס. המיקס היא אחות חורגת של ג'ואי כרום (אני לא יודע אם משווקת עוד), הכרום עלתה פחות ממחצית מהמיקס והייתה בסך הכל טובה. בעיקר לעיר וטיפה מעבר. הנונה עם גלגלים יותר איכותיים אבל לדעתי לא שווה את העלות, הנונה נמכרת ומשווקת רק ברשת מוצצים. היות ואין תחרות הם יכולים לגבות איזה מחיר שהם רוצים למוצר.
לו הייתה תחרות, אין לי ספק שהמחיר של העגלה היה נחתך משמעוחתית. זה שמקבלים כיסא (שגם מתומחר באופן לא הגיוני), זה טיפה מכפר. בטיחותית זה כיסא מעולה אך יש בשוק דגמים עם דירוג בטיחותי עדיף עליו.
לדעתי הנונה מצדיקה את העלות, בטח אם נשווה לפג.
הפג מיוצרת באיטליה, הבדים יותר איכותיים, הקפיצים עדיפים. מצד שני, הקיפול שלה באמת לא הכי נוח. לדעתי אם יש אפשרות למצוא פג בוק עם שלדת S תקבלו מוצר הרבה יותר טובה ומוצלח אבל, פחות יפה. מצד שני עקב ביקוש דל המחירים יחסית נמוכים ומקבלים מוצר מדהים לדעתי. החיסרון של הבוק כמו בולוצ'ה, ידית לא מתארכת, בבוק המושב לא מגיע למצב שכיבה שטוח. לדעתי לא קריטי.
האלקטה לא מוצלחת ולא תתאים למושב לדעתי. האפטיקה, דומה לבוק ולדעתי תתאים יותר.
הטריב היא עגלה עירונית + כלומר, יש לה יכולת ניוד טובות גם מעבר לעיר. מכאן זה בעיקר תלוי במושב ואזור המגורים, עד כמה באמת המקום לא נוח, לא מסודר וכו' לניוד. בכל מקרה, גם כאן, המחיר לדעתי מוגזם, אפשר לבדוק את הבייבי בוס טייגר שלנו שעולה משמעותית פחות ולדעתי עדיפה כמעט בכל פרמטר, גם ביכולת הניוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הבייבי בוס טייגר
שחף13/07/2023מה זה אומר שלנו? איפה אפשר לראות אותה פיזית? אנחנו מהצפון
ועוד שאלה אם אפשר,
איזה כיסאות בטיחות עם דירוג בטיחותי יותר משל הnuna rava? יש לך המלצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלנו = גילוי נאות שאני משווק אותה
קובי סופר13/07/2023שלום שחף,
שלנו = גילוי נאות שאני משווק אותה.
תלוי מהיכן בצפון, צריך לדעת ישוב ואז יהיה יותר קל לכוון לחנות קרובה.
לגבי הכיסא:
הכיסאות עם הדירוג הכי גבוה הם:
צ'יקו נקסטפיט זיפ
ברייטקס מרתון או בולווארד קליקטיט
הצ'יקו לדעתי יותר מומלץ אם מחליטים לדלג על הסלקל, השכיבה שלו הכי קרובה לשכיבה של סלקל.
לברייטקס יש יתרון בפטנט ההתקנה שלהם, הרבה יותר קל להתקין אבל, זה בעיקר מונע טעויות אנוש בהתקנה, זו הבעיה הכי גדולה במושבי בטיחות. הורים רבים מתקינים לא נכון את המושבים, אז גם אם יש לי את המושב הכי טוב שיש, במקרה של תאונה חס וחלילה המושב לא שווה כלום.
מעבר לדירוגי הבטיחות, מדובר גם בדגמים כמעט הכי נמכרים בארץ אם לא הכי נמכרים. אותו כנ"ל לארה"ב.
היתרון בכמות המכר היא שאפשר לדעת איך הם מתפקדים במציאות. במקרי תאונה שקיבלתי מידע לגביהם בארץ ובחו"ל, גם הצ'יקו וגם הברייטקס תפקדו מצוין והצילו תינוקות ממקרים קשים. מקרים שבהם המבוגרים יצאו עם פציעות קשות והתינוקות ללא שריטה.
בנוסף, על צ'יקו אני גם ממליץ מניסיון אישי.
ואני חוזר לנונה, הנונה מקבל דירוגים גבוהים מאוד, הוא אפילו מיוצר בג'ואי (הבעלים של נונה), ג'ואי גם מייצרים את הצ'יקו נקסטפיט.
הנונה מקבל דירוג כולל של 81 לעומת 85 צ'יקו ו-84 לברייטקס. הפערים זניחים אבל, הנונה הרבה יותר יקר מהם. במקרה שלכם אם תלכו על נונה אז העלות לא רלוונטית, הוא חלק מהעסקה.
אז בסה"כ הכיסא לא צריך להיות מה שישלול מכם את ההחלטה ללכת על אחד מדגמי הנונה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)