גואי I-SIZE לעומת גרקו נאוטיליוס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• גואי I-SIZE לעומת גרקו נאוטיליוס
    לירון
    18/07/2023

היי,ראיתי שיש בוסטר רצועות של גואי בתקן I-SIZE
    ההתלבטות היחידה היא שרשום שרצועות פנימיות עד גובה 1.05 משקל 19.5
    הילד שלי בן מתקרב לגיל 4 במשקל של 16.5-17 וגובה מטר
    אי לכך ההתלבטות היא האם ללכת על תקן I-SIZE מחמיר אבל לקחת בחשבון שלא יחזיק הרבה ברצועות פנימיות
    או לרדת ברמת בטיחות וללכת על גרקו נאוטילויוס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חוזר ורושם לא צריך להתרשם מתקן ISIZE

קובי סופר
    18/07/2023

שלום לירון,

אני חוזר ורושם לא צריך להתרשם מתקן ISIZE.
    נכון, זו תקינה יותר מחמירה אבל, זה לא רלוונטי. האמריקאים לא מייחסים חשיבות לבדיקות תקינה, הם עושים הרבה מעבר לדרישות. כל אלו מפחד של תביעות שזה ספורט לאומי בארה"ב. כמוכן, יש גופים חיצוניים שעושים בדיקות השוואתיות, הם הרבה יותר מחמירים מהתקינה וגם מול ISIZE. רק לשם המחשה, גם כיסאות סיניים עוברים תקן ISIZE והם אינם נמכרים בארה"ב.

לכן, אילו אני הייתי צריך לבחור אז כלל לא הייתה התלבטות. הנאוטילוס טוב בהרבה מהג'ואי + יש את היתרון שהגרקו עד משקלים יותר גבוהים. פרט טרוויה, ג'ואי מייצרים לגרקו את רוב משובי הבטיחות שלהם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

לירון
    20/07/2023

תודה השכלתי .
    במה היית בוחר
    ציקו מאי פיט /נאוטיליוס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנאוטילוס עם דירוג בטיחותי טוב יותר

קובי סופר
    20/07/2023

שלום לירון,

הנאוטילוס עם דירוג בטיחותי טוב יותר, לכן אני נוטה להמליץ עליו. עם זאת, המייפיט גם עם דירוג גבוה מאוד, ההבדלים לא ממש רציניים בין השניים, המיי פיט לדעתי יותר נוח לילדים, יותר נעים ויש טיפה זוויות. אז זה שיקול שלכם. בתכלס שניהם מעולים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שוב נרכש נאוטליוס

לירון
    20/07/2023

רכשתי בהמלצתך נאוטיליוס!תודה רבה על העזרה
    שאלה נוספת
    שוקל לרכוש לרכב שנוסעים בו פחות את הטרנזשיין
    הבנתי שהשימוש באיזו פיקס ורצועות פנימיות הוא עד 20 קילו
    האם אחרי 20 קילו שאני עובר לחגורת הבטיחות של הרכב אני יכול להמשיך לעגן את המושב באיזו פיקס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרנזישיין כמו הנאוטילוס

קובי סופר
    21/07/2023

שלום לירון,

הטרנזישיין כמו הנאוטילוס. עד 29.4 ק"ג עם רצועות ולאחר מכן עם חגורת הרכב.
    מה שכן, יש לשים לב שיש טרנזישיין בתקינה אירופאית והוא באמת עד 18 ק"ג. אין הבדל גדול במחיר ולכן אני ממליץ על הגרסא האמריקאית.

בכל מקרה, לאחר שחוגרים את הילדים עם חגורת הרכב, אפשר להתשמש באיזופיקס. מה שכן, האיזופיקס יעיל עד משקל 29 ק"ג משקל הילד והבוסטר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לירון
    21/07/2023

מה שאומר שאם ב20 קילו אעבור לקשור את הילד בחגורת הבטיחות +איזו פיקס לעיגון מושב -לא אצטרך את הנועל החיצוני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

קובי סופר
    21/07/2023

שלום לירון,

כן. אבל הייתי ממליץ למשוך עם רצועות הכיסא ככל שניתן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו