מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- גואי I-SIZE לעומת גרקו נאוטיליוסלירון18/07/2023
היי,ראיתי שיש בוסטר רצועות של גואי בתקן I-SIZE
ההתלבטות היחידה היא שרשום שרצועות פנימיות עד גובה 1.05 משקל 19.5
הילד שלי בן מתקרב לגיל 4 במשקל של 16.5-17 וגובה מטר
אי לכך ההתלבטות היא האם ללכת על תקן I-SIZE מחמיר אבל לקחת בחשבון שלא יחזיק הרבה ברצועות פנימיות
או לרדת ברמת בטיחות וללכת על גרקו נאוטילויוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני חוזר ורושם לא צריך להתרשם מתקן ISIZE
קובי סופר18/07/2023שלום לירון,
אני חוזר ורושם לא צריך להתרשם מתקן ISIZE.
נכון, זו תקינה יותר מחמירה אבל, זה לא רלוונטי. האמריקאים לא מייחסים חשיבות לבדיקות תקינה, הם עושים הרבה מעבר לדרישות. כל אלו מפחד של תביעות שזה ספורט לאומי בארה"ב. כמוכן, יש גופים חיצוניים שעושים בדיקות השוואתיות, הם הרבה יותר מחמירים מהתקינה וגם מול ISIZE. רק לשם המחשה, גם כיסאות סיניים עוברים תקן ISIZE והם אינם נמכרים בארה"ב.
לכן, אילו אני הייתי צריך לבחור אז כלל לא הייתה התלבטות. הנאוטילוס טוב בהרבה מהג'ואי + יש את היתרון שהגרקו עד משקלים יותר גבוהים. פרט טרוויה, ג'ואי מייצרים לגרקו את רוב משובי הבטיחות שלהם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
לירון20/07/2023תודה השכלתי .
במה היית בוחר
ציקו מאי פיט /נאוטיליוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הנאוטילוס עם דירוג בטיחותי טוב יותר
קובי סופר20/07/2023שלום לירון,
הנאוטילוס עם דירוג בטיחותי טוב יותר, לכן אני נוטה להמליץ עליו. עם זאת, המייפיט גם עם דירוג גבוה מאוד, ההבדלים לא ממש רציניים בין השניים, המיי פיט לדעתי יותר נוח לילדים, יותר נעים ויש טיפה זוויות. אז זה שיקול שלכם. בתכלס שניהם מעולים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שוב נרכש נאוטליוס
לירון20/07/2023רכשתי בהמלצתך נאוטיליוס!תודה רבה על העזרה
שאלה נוספת
שוקל לרכוש לרכב שנוסעים בו פחות את הטרנזשיין
הבנתי שהשימוש באיזו פיקס ורצועות פנימיות הוא עד 20 קילו
האם אחרי 20 קילו שאני עובר לחגורת הבטיחות של הרכב אני יכול להמשיך לעגן את המושב באיזו פיקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הטרנזישיין כמו הנאוטילוס
קובי סופר21/07/2023שלום לירון,
הטרנזישיין כמו הנאוטילוס. עד 29.4 ק"ג עם רצועות ולאחר מכן עם חגורת הרכב.
מה שכן, יש לשים לב שיש טרנזישיין בתקינה אירופאית והוא באמת עד 18 ק"ג. אין הבדל גדול במחיר ולכן אני ממליץ על הגרסא האמריקאית.
בכל מקרה, לאחר שחוגרים את הילדים עם חגורת הרכב, אפשר להתשמש באיזופיקס. מה שכן, האיזופיקס יעיל עד משקל 29 ק"ג משקל הילד והבוסטר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לירון21/07/2023מה שאומר שאם ב20 קילו אעבור לקשור את הילד בחגורת הבטיחות +איזו פיקס לעיגון מושב -לא אצטרך את הנועל החיצוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן
קובי סופר21/07/2023שלום לירון,
כן. אבל הייתי ממליץ למשוך עם רצועות הכיסא ככל שניתן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)