מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עזרה בבחירת מזרון ילדיםנטלי18/07/2023
הי קובי!
מזמן לא כתבתי פה ואני שמחה לראות שהפורום עודנו קיים!
רציתי להתייעץ בבקשה איזה סוג מזרן מומלץ כיום לילדים? ראיתי שיש הרבה סוגים כמו מזרן ספוג כחול, מזרן ספוג לבן, יש מזרן דו צדדי של שני סוגי ספוג ברמת קשיחות שונה, יש מזרן דו צדדי חצי ספוג וצד שני לאטקס או ויסקו, יש גם כאלה שכל המזרן לאטקס או כולו ויסקו. יש מקומות כמו איקאה שמוכרים למשל רק ספוג לבן עם שכבת ריפוד רכה וזהו. יש כאלה שממליצים לאטקס ויש ויסקו ויש שאומרים ספוג כי צריך שיהיה קשה. בקיצור זה מאוד מבלבל.
אני לא מחפשת להסתבך יותר מידי בסוגים רק רוצה לדעת מה הכי מומלץ לילדים?
אני מחפשת מזרן טוב ונוח לטווח ארוך לילד בן 7 וילדה בת 3.
אם אתה מכיר דגמים ספציפים או אם תוכל למקד אותי איזה חומר מומלץ יותר ואיזה פחות במזרון אני גם אשמח לשמוע.
תודה רבה רבה!
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פחות מכיר
קובי סופר18/07/2023שלום נטלי,
פחות מכיר. רק יכול לספק נתונים:
מזרן ספוג לבן, קשה ולא נעים, מקבל בלאי מאוד מהיר ולכן לא מומלץ.
ספוג כחול טיפה יותר איכותי אבל לדעתי לא נוח
בשילוב לטקס או ויסקו יש נוחות משופרת, הבלאי יותר נמוך אם בכלל ולכן לדעתי אלו המזרנים הכי מוצלחים מבחינת עלות תועלת, בדרך כלל הם במחירים סבירים. תלוי במותג כמובן. זה מה שיש לילדים שלי כמה שנים טובות והכל מעולה.
הלכנו על מותג מנדלבואים שהיו במחיר מעולה אבל, השוק מוצף בחברות ומותגים, הכל די זהה, כך שכל שנותר הוא לחפש את הדגם במחיר הסביר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
נטלי19/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)