עזרה בבחירת מזרון ילדים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת מזרון ילדים
    נטלי
    18/07/2023

הי קובי!
    מזמן לא כתבתי פה ואני שמחה לראות שהפורום עודנו קיים!

רציתי להתייעץ בבקשה איזה סוג מזרן מומלץ כיום לילדים? ראיתי שיש הרבה סוגים כמו מזרן ספוג כחול, מזרן ספוג לבן, יש מזרן דו צדדי של שני סוגי ספוג ברמת קשיחות שונה, יש מזרן דו צדדי חצי ספוג וצד שני לאטקס או ויסקו, יש גם כאלה שכל המזרן לאטקס או כולו ויסקו. יש מקומות כמו איקאה שמוכרים למשל רק ספוג לבן עם שכבת ריפוד רכה וזהו. יש כאלה שממליצים לאטקס ויש ויסקו ויש שאומרים ספוג כי צריך שיהיה קשה. בקיצור זה מאוד מבלבל.
    אני לא מחפשת להסתבך יותר מידי בסוגים רק רוצה לדעת מה הכי מומלץ לילדים?
    אני מחפשת מזרן טוב ונוח לטווח ארוך לילד בן 7 וילדה בת 3.
    אם אתה מכיר דגמים ספציפים או אם תוכל למקד אותי איזה חומר מומלץ יותר ואיזה פחות במזרון אני גם אשמח לשמוע.
    תודה רבה רבה!
    נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת מזרון ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחות מכיר

קובי סופר
    18/07/2023

שלום נטלי,

פחות מכיר. רק יכול לספק נתונים:

מזרן ספוג לבן, קשה ולא נעים, מקבל בלאי מאוד מהיר ולכן לא מומלץ.

ספוג כחול טיפה יותר איכותי אבל לדעתי לא נוח

בשילוב לטקס או ויסקו יש נוחות משופרת, הבלאי יותר נמוך אם בכלל ולכן לדעתי אלו המזרנים הכי מוצלחים מבחינת עלות תועלת, בדרך כלל הם במחירים סבירים. תלוי במותג כמובן. זה מה שיש לילדים שלי כמה שנים טובות והכל מעולה.
    הלכנו על מותג מנדלבואים שהיו במחיר מעולה אבל, השוק מוצף בחברות ומותגים, הכל די זהה, כך שכל שנותר הוא לחפש את הדגם במחיר הסביר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

נטלי
    19/07/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו