מה ההבדל בין טיולון המילטון (סירקל) לטיולון מון (אינפנטי)

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מה ההבדל בין טיולון המילטון (סירקל) לטיולון מון (אינפנטי)
    ניצן
    20/07/2023

היי,
    הלכתי לראות את שני הטיולונים, ושניהם נראים ממש ממש כמעט זהים- במבנה, בקיפול, ובעיקר בחזות.
    מה שהפתיע אותי הוא, שעל אף הדמיון המעט זהה ביניהם, ההמילטון הוא עד 22 ק"ג, וה-מון עד 15 ק"ג. הייתכן? אם הם זהים עד כדי כך שכמעט לא ניתן להבחין ביניהם, איך זה שיש שוני במשקל שכך אחד מהם יכול לשאת?
    אשמח שתאיר את עיניי ותמליץ מי לדעתך טוב מביניהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם המון אמור להיות עד 22 ק"ג

קובי סופר
    20/07/2023

שלום ניצן,

גם המון אמור להיות עד 22 ק"ג. זו דרישת מכון התקנים מלפני כשנה. אז כל מה שנמכר בארץ אמור להיות עד 22. יתכן אבל ויש דגמי מון בשוק שיובאו מלפני יותר משנה ואז מצוין עליהם עד 15 ק"ג.
    המוצרים אכן די זהים, לדעתי הם מיוצרים באותו מפעל וזה רק שם היצרן שהוא שונה. ממליץ לרכוש את הזול מבניהם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדלים בין הסירקל למון

חנה בוהרון
    27/07/2023

כן יש הבדלים קטן. (יש לי את הסירקל ולאח שלי חש את המון). לדוג' במון יש איזה תופסן שצריך לשחרר כדי לפתוח את העגלה. בסירקל אין אותו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו