עגלת בייבי בוס - בובקט - תודה!

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת בייבי בוס - בובקט - תודה!
    גילי
    25/07/2023

שלום קובי,

כבר הרבה זמן התכוונתי לכתוב כאן אבל בתור אמא לניובורנית התקשתי מעט. כבר חצי שנה משתמשת בעגלת בייבי בוס , שאילוליי הפורום הזה לא הייתי שומעת עליה מעולם ככל הנראה, ונהנית מכל רגע! חיפשתי עגלה יציבה אבל קלילה, ולא מצאתי כזאת. אחרי חפירה בפורום וההסברים של קובי, הלכתי לחנות בייבי גולד בבני ברק (חנות שגם עליה מעולם לא שמעתי...) ורכשתי בייבי בוס , ועד כה בשימוש של העגלה עם אמבטיה ובשבועיים האחרונים גם בטיולון, העגלה פשוט פנסטסית. מבחינת נוחות הניווט, יציבות, קיפול והרכבה, גובה, משקל, פיצ'רים, כיוונונים , וגם נראות, באמת שהיא עלתה על כל הציפיות. אז תודה, ולכל המתלבטות והמתלבטים ממליצה בפה מלא! תוהה מדוע היא לא משווקת בצורה מסיבית יותר :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה!

קובי סופר
    25/07/2023

שלום גילי,

תודה רבה! כיף גדול לקרוא את זה!

גם לי צר שהשוק הזה עובד על מותגים, על מי מפרסם יותר חזק, על איזה סלב הלכה עם איזו עגלה, איזו עגלה יותר יפה לאינסטוש וכו'.
    צר לי שפחות רלוונטי לחנויות/רשתות: איכות המוצר, נוחות התינוק, נוחות הניוד, איכות, משקל, אחריות, אפשרות לחסוך המון כסף וכו'.
    כמוכן, לצערי כיום רוב חנויות מוצרי התינוקות אינן מקצועיות כפי שחלק היו בעבר. בכולם המטרה למכור ללקוח כמה שיותר מהר ולא לשבת להסביר על יתרונות/חסרונות.

בכל מקרה, תמשיכו להנות מהעגלה! שתיסעו רק בדרכים טובות!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו