התניידות עם 2 ילדים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התניידות עם 2 ילדים
    נאוה
    28/07/2023

היי, בשעה טובה נולדה לנו בת שניה, הגדולה בת שנתיים. אני מנסה לחשוב מה הדרך היעילה ביותר להתנייד עם שתיהן יחד בעיר.
    אציין כי אני יוצאת הרבה בתוך העיר כשבעלי בעבודה ורוצה ללכת עם שתיהן די הרבה. הגדולה הולכת אבל אי אפשר לבנות על ההליכה שלה למרחקים גדולים.

אני לא חושבת שאצליח להתנייד עם מנשא להרבה זמן ומצד שני לעגלת תאומים אין לנו מקום בבית, כרגע יש לנו עגלת אמבטיה וטיולון קליל לגדולה יותר.
    נדמה לי שהאופציה שנשארה לי היא טרמפיסט, האם כדאי טרמפיסט צד או אחורי, האם כדאי טרמפיסט ישיבה? עם חגורה דווקא?
    או שיש דרך ( עם רצועות אולי?) לחבר בין 2 העגלות בצורה נוחה?

תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התניידות עם 2 ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין באמת דרך טובה

קובי סופר
    28/07/2023

שלום נאוה,

אין באמת דרך טובה.
    בכל בחירה יש המון פשרות. צריך לראות עם מה תוכלו לחיות בשלום.
    חיבור עגלות לדעתי זה סיוט גדול. עדיף עגלה כפולה.
    זה גם מצריך עגלות דומות, גם צריך לפרק ולהרכיב בכל פעם את העגלות, כלומר בכל כניסה ויציאה ממפתן דלת, מעלית וכו' + כל קיפול לרכב. לכן זה הפתרון הכי פחות פרקטי לדעתי.

מבחינת טרמפיסט, תלוי מאוד בגדולה, עדיף אחורי, טרמפיסט צד זה כמעט אותו הסיפור של חיבור 2 עגלות.
    אם יש הליכות ארוכות, רצוי שזה באמת יהיה טרמפיסט עם מושב, הם יותר מסורבלים מטרמפיסט עמידה אבל, פחות מסורבל מ-2 עגלות או טרמפיסט צד.

אפשר גם לרכוש מנשא ולראות איך מסתדרים, אצלנו היה עניין דומה, אפילו הפרש קטן יותר שטרמפיסט היה בעייתי. הלכנו עם מנשא המון זמן, זה לא כזה נורא. שהתעייפנו הגדול היה הולך והתינוקת בעגלה. בקיצור, זה היה עניין של החלפות + טרמפיסט עמידה ואיכשהו צלחנו את זה. היה גם טיולון ועגלה, למקרים ששניים יצאו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו