מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התניידות עם 2 ילדיםנאוה28/07/2023
היי, בשעה טובה נולדה לנו בת שניה, הגדולה בת שנתיים. אני מנסה לחשוב מה הדרך היעילה ביותר להתנייד עם שתיהן יחד בעיר.
אציין כי אני יוצאת הרבה בתוך העיר כשבעלי בעבודה ורוצה ללכת עם שתיהן די הרבה. הגדולה הולכת אבל אי אפשר לבנות על ההליכה שלה למרחקים גדולים.
אני לא חושבת שאצליח להתנייד עם מנשא להרבה זמן ומצד שני לעגלת תאומים אין לנו מקום בבית, כרגע יש לנו עגלת אמבטיה וטיולון קליל לגדולה יותר.
נדמה לי שהאופציה שנשארה לי היא טרמפיסט, האם כדאי טרמפיסט צד או אחורי, האם כדאי טרמפיסט ישיבה? עם חגורה דווקא?
או שיש דרך ( עם רצועות אולי?) לחבר בין 2 העגלות בצורה נוחה?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין באמת דרך טובה
קובי סופר28/07/2023שלום נאוה,
אין באמת דרך טובה.
בכל בחירה יש המון פשרות. צריך לראות עם מה תוכלו לחיות בשלום.
חיבור עגלות לדעתי זה סיוט גדול. עדיף עגלה כפולה.
זה גם מצריך עגלות דומות, גם צריך לפרק ולהרכיב בכל פעם את העגלות, כלומר בכל כניסה ויציאה ממפתן דלת, מעלית וכו' + כל קיפול לרכב. לכן זה הפתרון הכי פחות פרקטי לדעתי.
מבחינת טרמפיסט, תלוי מאוד בגדולה, עדיף אחורי, טרמפיסט צד זה כמעט אותו הסיפור של חיבור 2 עגלות.
אם יש הליכות ארוכות, רצוי שזה באמת יהיה טרמפיסט עם מושב, הם יותר מסורבלים מטרמפיסט עמידה אבל, פחות מסורבל מ-2 עגלות או טרמפיסט צד.
אפשר גם לרכוש מנשא ולראות איך מסתדרים, אצלנו היה עניין דומה, אפילו הפרש קטן יותר שטרמפיסט היה בעייתי. הלכנו עם מנשא המון זמן, זה לא כזה נורא. שהתעייפנו הגדול היה הולך והתינוקת בעגלה. בקיצור, זה היה עניין של החלפות + טרמפיסט עמידה ואיכשהו צלחנו את זה. היה גם טיולון ועגלה, למקרים ששניים יצאו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)