עגלה עם אמבטיה שמתאימה לבגאז'

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה עם אמבטיה שמתאימה לבגאז'
    ערן
    30/07/2023

היי,
    יש לנו אינגלזינה אפטיקה מלפני 4 שנים שקנינו עבור הילד הראשון. כעת, עם בוא הילד השני, גילינו שבאוטו לא ניתן להכניס גם את כסא הבטיחות של הבכור, גם את הסלקל של התינוק, וגם את העגלה עם האמבטיה. וזה עוד עם בגאז' יחסית גדול, של סוזוקי קרוסאובר. האמבטיה של האפטיקה היא ענקית, וגם הגלגלים, והאמבטיה והגלגלים יחד לא נכנסים לבגאז'.

אנחו מאד רוצים להיות מסוגלים לסוע כל המשפחה יחד ולקחת איתנו את העגלה.
    אילו עגלות יכולות להתאים לנו? לא היינו רוצים משהו יקר מדי, אבל כמובן חשובה לנו גם נוחות התינוק, גם הנוחות שלנו, וכמובן, ההכנסה לאוטו.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לי לענות

קובי סופר
    30/07/2023

שלום ערן,

קשה לי לענות, לסוזוקי תא מטען גדול ככל שידוע לי.
    אני אפילו חושב שהאפטיקה יכול להיכנס עם האמבטיה.
    יש בתא המטען מדף עליון. האם הוצאתם אותו? בדרך כלל ברכבי 5 דלתות, כאשר מוציאים את המדף העליון, אפשר לקפל את השלדה ועליה לשים את האמבטיה, אז בגובה הם אמורים להיכנס יחד.

אם בכל זאת היא לא נכנסת ורוצים עגלה חדשה, רוב העגלות יעלו את אותה הבעיה, יש עגלות שבהן האמבטיה ניתנת לקיפול אבל, הקיפול יחסית מסורבל. יש כאלו שהקיפול יותר קל ויש אפילו 2 עגלות בשוק שניתן לקפל עם האמבטיה למימדים קטנים, אבל אז זה להיות מוגבל בעגלה ואלו 2 עגלות שאני פחות ממליץ עליהן. באופן כללי, אני פחות ממליץ לרכוש עגלה על בסיס האמבטיה שלה. אלא אם האפטיקה נשארת.

העזרה הכי טובה שאני יכול לתת היא, תיגשו לכמה חנויות, תנסו כמה דגמי עגלות לראות מה נכנס לכם בנוחות לרכב. לאחר מכן לרשום לי את הדגמים הרלוונטיים, לפי זה אוכל לתת הערות, יתרונות וחסרונות של כל אחד ותחליטו מי מהם נכון לכם.
    כמוכן, אוכל לכוון לדגמים אחרים עם קיפולים וגדלים דומים.
    כן לחפש דגמים עם רוחב שלדה צר של 50-55 ס"מ (האפטיקה מאוד צרה 50 אבל האמבטיה אכן, אחת הכי רחבות שיש).
    אז לחפש גם אמבטיה צרה, כלומר שלדה צרה, אמבטיה צרה. אני בטוח שאפשר למצוא משהו צר בכ- 5 עד 10 ס"מ פחות מהאפטיקה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו