מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- חוות דעת - Nuna דגם Rava כיסא בטיחותנועה31/07/2023
שלום קובי,
קודם כל אציין שנהנית מאוד מקריאה בפורום ומחכימה ממנו מאוד. אני מתעניינת בעגלת Nuna triv next וחלק מדיל הרכישה מגיע כיסא הבטיחות של Nuna דגם Rava. אשמח לשמוע את דעתך עליו קודם כל, הבטיחות מאוד חשובה לי ואני מוכנה להשקיע בה למרות שאין ספק שמקל לקבל כיסא "במתנה" אז אשמח לדעת האם מדובר בכיסא טוב?
בנוסף, אשמח לשמוע את דעתך גם על העגלה שציינתי בדגש על השוואה בינה לבין bugaboo bee6.
מבחינת מה שחשוב עבורנו בעיקר -
ידית טלסקופית
טיולון דו כיווני שנעים להסתובב איתו ולא נתקע ברגליים
קיפול נוח ביד אחת
טיולון נשכב ל 180 מעלות
טיולון נדיב עם בד מתקפל פנימה
תודה מראש,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגבי הכיסא
קובי סופר31/07/2023שלום נועה,
לגבי הכיסא, הוא מקבל דירוגי בטיחות מאוד גבוהים! אך יש לציין שלא הכי גבוהים. ברייטקס וצ'יקו מקבלים דירוגים יותר גבוהים.
הוא מקבל דירוג כללי של 81 נקודות שזה עדיין שווה עריך לחמישה כוכבי בטיחות. ברייטקס מקבלים 84 וצ'יקו 85. כך שהם מדורגים טוב יותר אם כי, רק במעט ועדיין הנונה נחשב ברמת הבטיחות הכי גבוהה שיש.
לו זה לא היה חלק מהעגלה, הייתי ממליץ על צ'יקו או ברייטקס. כחלק מהעגלה, אני לא רואה בעיתיות כי הוא עם דירוג גבוה מאוד.
לגבי העגלות:
ידית טלסקופית יש בשתיהן. בעקבות זאת אין בעיה עם המושב באזור הרגליים, הידית מרחיקה אתכם ממנו בשני הדגמים.
בשתיהן הטיולון דו כיווני. בנונה הקיפול מעט יותר קל, ביד אחת, בבי זה עם 2 ידיים אבל, יש שיטה לקפל ביד אחת, זה מצריך טיפה מאמץ, יותר פעולות ולכן לוקח יותר זמן לקפלה.
מה שכן, את הבי הרבה יותר קשה לפתוח לאחר הקיפול כאשר אתם בשלב הטיולון.
בשתיהן הטיולון נשכב כמעט עד 180.
בשתיהן הקיפול כלפי פנים.
ראשית, אני תמיד ממליץ להתנסות לבד בחנות. לשים משקל של תינוק בתוכן, לנייד בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. לאחר מכן לנסות לקפל יחד עם הטיולון, פעם שהוא פונה אליכם ופעם כלפי חוץ. לאחר מכן לנסות לפתוח. להרים במצב מקופל, לבדוק ברכב וכך לקבל החלטה של מה נכון לכם.
מבחינת האמבטיה, לדעתי בנונה מקבלים אמבטיה יותר טובה, יותר מרווחת, יותר חזקה ומגינה. מצד שני, בבי מקבלים מושב לדעתי עדיף. מושב יצוק מפלסטיק לעומת מושב מרשת בנונה. לדעתי מושב פלסטיק מספק תמיכה יותר טובה, כמוכן, יש לו פחות בלאי, רשת עלולה להקרע וזה חלק שאינו מוכסה באחריות.
מבחינת שלדה לדעתי אין הבדלים גדולים למעט עניין הקיפול שציינתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה - מה לגבי השוואה של הנונה לפג פרגו vivace.
נועה02/08/2023אם היית משווה בין שתיהן - מה דעתך?
מתשובתך מוותרת על הבוגבו, הנונה נשמעת לי מתאימה יותר
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ויוצ'ה זה הדגם החדש של פג
קובי סופר02/08/2023שלום נועה,
ויוצ'ה זה הדגם החדש של פג. זה אומר שאין מידע לגביו ממשתמשים כי הוא ממש חדש.
אני חושב שהוא מתומחר בצורה יקרה בלי הרבה סיבות.
מבחינת יתרונות:
מותג עגלות איטלקי מהותקים בעולם! תוצרת איטליה! בדים איכותיים, אמבטיה ענקית + יש לה שינוי מצבים.
מבחינת חסרונות:
מחיר, אין ידית מתכווננת, יכולת ניוד בינונית, חדשה, אין הרבה מידע אך לאור הכרות עם פג, כל העגלות שלהם ברמת שרידות, איכות ואמינות בלתי רגילים, אני לא פעם נתקל ברחוב בעגלות שלהם בנות יותר מ-20 שנים!
אני חושב שבגלל המחיר וחוסר בידית מתכווננת היא אופציה פחות טובה גם מבוגבו וגם מנונה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)