בוסטר רצועות לגיל שנתיים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוסטר רצועות לגיל שנתיים
    הדר
    04/08/2023

היי,

מחפשת בוסטר רצועות לבת שלי שהיא בת שנתיים וחצי ושוקלת 10.5 קג. חשובה לי מאוד הבטיחות, ואם אפשר לקבל גם בוסטר לא רחב זה יהיה מעולה. תקציב עד אלפיים שח.

תודה
    הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוסטר רצועות לגיל שנתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט

קובי סופר
    12/08/2023

שלום הדר,

ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט. זה הדגם הכי בטוח שיש. הוא יחסית יקר אבל בתקציב. הוא לא הכי צר אבל גם לא רחב ובומבטסטי. אם חשובה הבטיחות, לא הייתי חושב פעמיים מדובר בשיא הבטיחות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טווח משקל מינימאלי

הדר
    13/08/2023

תודה. ראיתי שהוא ממשקל 11.5 קג. הבת שלי שוקלת 10.5. יש משהו אחר בטוח ומתאים למשקל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה התפספס לי שרשמת את המשקל

קובי סופר
    13/08/2023

שלום הדר,

סליחה התפספס לי שרשמת את המשקל. האמת שבגיל שנתיים בדרך כלל המשקלים יותר גבוהים.
    אם לא ברייטקס אז יש את גרקו נאוטילוס סנאגלוק. הוא טיפה יותר זול, ברמת הבטיחות מהגבוהות ביותר שיש ומתאים ממשקל 10 ק"ג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו