מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מתלבטים בין בייבי בוס טייגר או יגואר או chicco mysaמאי06/08/2023
מתלבטת בין 3 עגלות. יש לי תינוק בן 3 וחצי חודשים שתיכף כבר לא נכנס לאמבטיה (67 ס"מ) ואני מחפשת טיולון עם גלגלים מסיבים (אנחנו הרבה בדרך משובשת). מה שחשוב לי שיהיה בטיולון:
1. שיהיה שכיבה מלאה (לכן הבוגבו ירדה מהפרק)
2. שתהיה קלה לקיפול יחד עם הטיולון (אנחנו מכניסים ומוציאים מהרכב מספר פעמים)
3. שיהיה צל משמעותי על הילד
4.שיהיה לו אוורור משמעותי בטיולון.
5. שיהיו בולמי זעזועים בכל 4 הגלגלים
6. שהילד ישב בצורה נורמלית ולא ינזל - ואם הוא נוזל לצדדים שתהיה לו הגנה.
ואם על הדרך אפשר לקבל אמבטיה גדולה זה יהיה פשןט נפלא.
בדקנו את הצ'יקו מיסה והיא נראית אחלה אבל אין עליה עוד חוות דעת. שמענו ביקורות חיוביות על הבייבי בוס אבל לא הבנו את ההבדלים בין טייגר 2 לבין יגואר וגם לא הצלחנו למצוא אותה בכל החנוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבוגבו בי יש שכיבה מלאה
קובי סופר12/08/2023שלום מאי,
בבוגבו בי יש שכיבה מלאה אבל האמבטיה מאוד קטנה. גם בדרגון פליי החדשה יש שכיבה מלאה, האמבטיה יותר גדולה אבל, הטיולון יותר צר ולכן אני לא ממליץ עליה כלל.
לגבי צ'קו, היא חדשה גם בעולם.
לדעתי הטייגר עדיפה עליה כמעט בכל פרמטר.
הטייגר יותר קלה, הגלגלים יותר איכותיים ולכן הטייגר תהיה הרבה יותר נוחה לניוד, זה יתרון גדול לדרך משובשת. גם הידית בטייגר מתארכת בצורה יותר טובה.
מבחינת גגונים של הטייגר יותר גדולים.
בטייגר יש 2 רשתות איוורור לגגון אחת ענקית ואחת קטנה לעומת אחת קטנה בצ'יקו.
בשני הדגמים יש בולמים לכל הגלגלים.
לדעתי הטיולונים טובים בשני הדגמים, בצ'יקו עוד קשה לדעת אבל זה נראה טוב מהבדיקה שעשיתי. לגבי הטייגר אין כלל בעיה.
טייגר 1 לא רלוונטית כבר 3 שנים שיש רק טייגר 2 כך שלא צריך להבין את ההבדלים.
אכן החיסרון הגדול של בייבי בוס הוא שקשה מאוד למצוא בחנויות. לצערי אין ביקוש רב ולכן חנויות לא מחזיקות, לדעתי זה בעיקר חוסר מקצועיות שלא יודעים להעביר את המידע עד כמה הטייגר עגלה מדהימה ועדיפה בפער על כל מה שיש בשוק.
אני כמובן משוחד אז ממליץ לנסות בכל זאת למצוא הורים איתה, לשאול אותם ולהבין מהם.
היא כן זמינה במגזר החרדי שם היא נמכרת ומבוקשת אבל דגם הבובקט שלנו עוד יותר מבוקש שם, זה בגלל שהוא צר בגלגלים, לדעתי הטייגר מתאימה יותר לדרישות שלכם.
אם תרצו עזרה במציאת חנות, צרו קשר דרך צור קשר באתר שלנו בייבי בוס מוצרי תינוקות ואפנה לחנות קרובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)