מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לעגלה- מבולבלת לגמרייעדן07/08/2023
היי,
קצת מבולבלת מההיצע הקיים...
אשמח להתייעץ לגבי עגלה.
יש לי כרגע את מאמס אנד פאפס ארמדילו (דגם ישן) ואני מעוניינת לחדש בילד הנוכחי.
לא אהבתי בעגלה הנוכחית:
את הגלגלים- לא זורמים בכיף במבחן הזמן וגם הסגירה של הגלגלים נתקעת ולא זורמת
ידיות ופגוש קידמי- העור מתקלף
והקיפול גם במבחן הזמן נתקע ולא תמיד זורם בכיף.
והיא קצת כבדה נראה לי יחסית לאחרות
אהבתי:
את המושבים עצמם! גם של הטיולון וגם של האמבטיה.
הצצלה גדולה
יציבה
מבחינת דרישות של עגלה נוכחית חשוב לי שלא תהייה בין הכבדות והמוסרבלות.
קיפול נוח
מושב טיולון נוח וארוך לשינה
אמבטיה לא גדולה מידיי וכבדה
הצללה טובה
ישיבה ושכיבה בזווית נוחה (שכיבה מלאה וישיבה של קרוב ל 90 מעלות).
גלגלים טובים עם בולמי זעזועים שזורם בנסיעה
הסתכלי על בוגבו האגדית בי 6- לא אוהבת את הקיפול והמושב טיולון הקצר יחסית למה שיש לי כרגע.
הסתכלתי על סופרט ליין בולד- סהכ נראה לי סבבה, אבל לא מכירה את הפירמה ואל בטוחה כמה הם סבבה לאורך זמן וגם נראה לי שהיא קצת כבדה.
הסתכלתי עם נונו (כך נראה לי שקורים לה)- משהו בבדים מרגיש לי קצת לא משהו וגם אני חוששת שהיא קלה מידיי והיא תתהפך עם תיק עגלה ובלי תינוק בתוכה במצב טיולון.
האם קיים דגם כלשהו אחר שעונה על הדרישות?
פתוחה לכל הצעה ללא שיקול תקציבי.
תודה,
עדן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל מה שרשמת לגבי העגלה לשעבר פתיר
קובי סופר12/08/2023שלום עדן,
כל מה שרשמת לגבי העגלה לשעבר פתיר. כמו רכב, גם עגלה זקוקה לטיפול, ניקוי חלקים (למעט כביסה כמובן שכולם עושים) וכו'. 99% מההורים לא דואגים לכך במחשבה שזה כלי עבודה.
גלגלים מתייבשים במכלול הפנימי, ניקוי וגירוז שלהם יביא אותם למצב של עגלה חדשה. ידיות עור, כולן מתקלפות, אפשר לעטוף עם רפידות זולות, ממליץ לעשות זאת מראש בכל עגלה.
קיפול, אפשר לשלוח לחברה ויסדרו, זה גם נובע מהעדר טיפול וניקוי בזמן.
לגבי עגלות, ממליץ לבדוק את הבייבי בוס טייגר שלנו, היא כרגע לא זמינה בהרבה חנויות. עם זאת, לדעתי שווה לבדוק כי היא דומה לארמדילו בהרבה דברים רק שהיא קלה יותר ב-2 ק"ג, הגלגלים יותר איכותיים וגדולים ולכן השילוב של השתיים יוצר יכולת ניוד מושלמת לדעתי. הקיפול קל ויש 5 שנות אחריות!
כל הבדים יורדים לכביסה. יש הצללה נהדרת גם לאמבטיה וגם לטיולון. לדעתי עולה בכל פרמטר על הבי וזולה ממנה באופן משמעותי.
הנונה דומה לטייגר אבל יקרה בגלל שהיא משווקת ברשת אחת. הגלגלים שלה יותר קטנים ולכן יש לטייגר עדיפות גם בניוד וגם ביציבות.
הספורטליין לדעתי פחות נוחה לניוד משתיהן וגם מארמדילו חדשה או מסודרת. הקיפול שלה לא נוח לדעתי. הסיילו שלהם הרבה יותר מוצלחות אבל הן כבדות מאוד. עם זאת, הן כבדות רק במעט מהארמדילו כך שאם עבדת עם ארמדילו והמשקל לא הווה בעיה, אז יתכן והן יתאימו. הן עונות טוב לדרישות.
אני לא חושב שצריך לטפס בתקציב, בעגלות היקרות משלמים לא מעט על המותג. בבייבי בוס או ספורטליין מקבלים מקסימום תמורה לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אבדוק את הבייבי בוס אם כך גם..
עדן14/08/2023רק רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים.
יש את הטייגר שהמלצת עם גלגלים גדולים והאמת שדיי בא לי על גלגלים קטנים וקומפקטים יותר.
ראיתי שיש עוד דגם בובקט מה ההבדל בין הדגמים מבחינת המושבים ובולמי הזעזועים וכו? ראיתי שמוכרים אותה בבייבי סטאר. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבובקט מאוד דומה לטייגר
קובי סופר15/08/2023שלום עדן,
הבובקט מאוד דומה לטייגר. הגלגלים יותר קטנים באינץ' 1.
הקפיצים טיפה יותר קטנים, השלדה טיפה יותר דקה. כל אלו מורידים חצי ק"ג מהמשקל לעומת הטייגר. היא יותר צרה ברוחב הגלגלים. מצד שני הטייגר טיפה יותר נוחה לניוד בדרך משובשת מאוד. בעיר וטיפה מעבר לא יורגש הבדל כלל. רק כאשר מתניידים בדרך משובשת מאוד, דרך קשה, אז לגודל הגלגלים והקפיצים של הטייגר תהיה משמעות. אז הכל תלוי באופי הטיולים, לרוב ההורים בישארל הבובקט לא רק שמספיקה אלא שהיא מעל ומעבר.
לגבי בייבי סטאר, נכון להיום אנחנו לא עובדים איתם, יתכן ונשארו להם מלאים מהעבר, צריך לבדוק מראש מול הסניף הספציפי. חשוב גם לקחת בחשבון שאם אין, לדעתי הם ינסו למשוך לכיוון מוצר אחר כי בכל זאת, בחנויות יש אנשי מכירות שתפקידם קודם כל לדאוג לרווחי החנות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז באיזה חנויות או רשת בייבי בוס משווק? (אזור המרכז)?
עדן16/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני רושם תמיד שזה החיסרון הכי גדול של הבייבי בוס
קובי סופר16/08/2023שלום עדן,
אני רושם תמיד שזה החיסרון הכי גדול של הבייבי בוס. יש מעט מאוד נקודות מכירה!
אנחנו מוכרים בעיקר למגזר החרדי ולכן ניתן למצוא בעיקר בערים כמו בני ברק, לוד, ביתר עלית, מודיעין עלית, ירושלים וכו'.
אז במרכז יש את מקס בייבי באור יהודה, שם יש את כל הדגמים שלנו כולל פנתר שזה יתרון אדיר לדעתי.
אם לא אז זה מגזר חרדי:
גולד בייבי בני ברק שיש את רוב הדגמים שם.
ניו בורן בני ברק שיש שם טייגר או יגואר.
מובייל לוד
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)