מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת Nuna next trivמני09/08/2023
היי,
קראתי בפורום מספר השוואות שנעשו בין העגלה הנ״ל לעגלות אחרות בשוק, החסרון המרכזי שנחשפתי אליו (וגם שמתי לב אליו בעצמי כשסקרתי את העגלה פיזית) זה נושא הכסא של הטיולון - שעשוי מבד עם רשת במרכז.
אני ואשתי התחברנו מאוד לעגלה מכל הבחינות והיא עונה לכל הדרישות שלנו, אך אנחנו מוטרדים מנושא המושב של הטיולון.
מעבר לנושא הבלאי והאפשרות שיקרע (הבנו שהאחריות לא נותנת לזה מענה)
האם יש חשש מבחינה אורתופדית ? האם תמיכה מהסוג הנ״ל יכולה להיות לא בריאה עבור התינוק ?
זו הנקודה החשובה לנו ביותר, חשוב לנו שהטיולון יתן תמיכה אורטופדית איכותית.
האם יש הבדל בינה לבין עגלת המיוס 3 של סייבקס ? (ספציפית לנושא המושב של הטיולון שגם שם עשוי מרשת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הרשת נועדה כדי לחסוך משקל
קובי סופר12/08/2023שלום מני,
הרשת נועדה כדי לחסוך משקל. בשני המקרים הרשת די דומה. לו היו עושים גב קשיח מפלסטיק, משקל העגלה היה עולה.
אני לא חושב שזה יגרום נזק אורטופדי. עם זאת, אני חושב שמושב יצוק מספק תמיכה יותר טובה.
אפשר לבדוק עצמאית, לגשת לחנויות שמוכרות כיסאות משרדיים, לשבת לאורך זמן על כיסא מרשת, לזוז, לנוע לצד וכו' כמו שתינוק יעשה בעגלה, לאחר מכן לעשות זאת על כיסא עם תמיכה קשיחה.
אני אישית לא אוהב גב רשת אבל לדעתי זה לא יפגע אורטפדית, אני כן חושב שזה פחות נוח, בעיקר בישיבה ממושכת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת המשך
מני13/08/2023תודה רבה על התשובה המפורטת.
במסגרת רכישת העגלה אנחנו עתידים לקבל כיסא בטיחות של נונה, אשמח לשמוע את דעתך עליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש לו דירוג בטיחותי גבוה מאוד
קובי סופר13/08/2023שלום מני,
יש לו דירוג בטיחותי גבוה מאוד אז הוא מומלץ מאוד.
כקניה נפרדת אני לא ממליץ עליו, הוא יקר מאוד ויש דגמים בשוק עם דירוגי בטיחות עדיפים עליו אם כי במעט. ההבדל שהם זולים ממנו או באזור אותו המחיר.
מכיוון שהוא מגיע כעסקת חבילה אז לדעתי זו מתנה שווה.
אם לא היה מגיע, לא הייתי ממליץ לרכוש אותו או את העגלה, המחיר יקר ביחס לתמורה לדעתי. כבאנדל זו כבר עסקה טובה לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)