כיסא בטיחות או סלקל להתחלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות או סלקל להתחלה
    אור
    10/08/2023

שלום רב,
    אני עתידה ללדת בעזרת ה' בנובמבר, מתלבטת האם לקנות סלקל ואז לעבור לכיסא בטיחות או ישר לקנות כיסא בטיחות מגיל לידה.
    - האם כדאי שלבעלי יהיה סלקל ולי כיסא בטיחות או שלשנינו יהיה אותו דבר (בחינת בטיחות ונוחות של התינוק).
    בנוסף, האם כדאי לקנות כיסא מסתובב 360? שמעתי שהוא פחות בטיחותי וחלילה עלול להסתובב בזמן תאונה- האם נכון?
    אשמח בבקשה לקבל המלצות לכיסא בטיחות / סלקל / כיסא בטיחות מסתובב בהתאם להמלצה שלך:)
    יש לי קיה פיקנטו ולבעלי יש מיצובישי ספייסטאר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין הבדל בטיחותי

קובי סופר
    12/08/2023

שלום אור,

אין הבדל בטיחותי, זאת כמובן אם נשווה כיסא ברמת בטיחות גבוהה לסלקל ברמת בטיחות גבוהה.
    לא חובה לרכוש 2 כיסאות או 2 סלקלים זהים להתאמה. אפשר כיסא וסלקל.
    סלקל נותן יתרון מרכזי אחד ששווה רכישה, הוא נייד, אם התינוק. אפשר לנייד ידנית או לחבר לעגלה. זה יתרון כי תינוקות רבים נרדמים בנסיעה. כך לא צריך להעיר אותם, מניידים מהרכב למיטה. עם זאת, חשוב לזכור שזה לא בריא לתינקות לשהות הרבה זמן בסלקל, ברוב המקרים מכסת הזמן המותרת היא הנסיעות עצמן.

אז זה בעיקר שיקול שלכם סלקל או כיסא.
    לגבי המסתובב, זה סתם הפחדות, זה לא יתנתק אבל, הם כן מקבלים דירוגי בטיחות פחות טובים מדגמים קבועים ולכן אני לא ממליץ עליהם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו