מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ניטור נשימה - Nanitיעל13/08/2023
שלום קובי, תודה רבה על כל העזרה שלך! לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיך :)
אשמח לכמה שאלות בנושא ניטור שינה:
1. הבנתי שהבייביסנס מתריע לשווא הרבה, וגם לא עובד טוב עם עריסה שמתחברת (כי קולט את התנועות של ההורים), אז מתלבטים לקנות נניט שהוא מעולה ועם הרבה פונקציות אבל יקר מאוד.
האם ניטור נשימה נדרש לזמן מספיק ארוך כדי להצדיק קניה שכזו? עד מתי כדאי לנטר נשימה? הרי בגיל 3 חודשים הוא כבר מתהפך לבד.
2. האם נדרש תו תקן למכשיר שכזה?
3. מה דעתך על הנניט?
תודה שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני לא מכיר את המוצר
קובי סופר13/08/2023שלום יעל,
אני לא מכיר את המוצר עדיין. הוא מאוד חדש. קשה לי להמליץ על מוצר כזה בשלב כזה, בייחוד לאור העובדה שהוא יקר. להבנתי נמכר רק ברשת אחת.
זהו מוצר טכנולוגי, זה לא מוצר מכאני כמו עגלה שאני יכול לבדוק פיזית ולהבין הרבה. במוצר טכנולוגי ייתכן ומדובר בהצלחה מסחררת ובמוצר משנה חיים או, מוצר נפילה. במוצר כזה רק מבחן הזמן וביקרות של רוכשים יתנו מענה. לצערי אנחנו בשלב די מוקדם.
לגבי בייבי סנס, כאן יש מוצר שהוכיח עצמו במאות ואלפי מקרים. נכון, יש אזעקות שווא אבל זה ברוב המקרים לא על בסיס יומי וקבוע אלא אחת ל... אם נשמעים להוראות ומשכיבים על הגב, יש מזרן טוב אז הבייביסנס הוא רק לשם אבטחה נוספת.
חשוב לציין, כל עניין הבייבי סנס או כל מכשיר אחר לא שווה שום דבר אם אין ידע במתן עזרה ראשונה!
זה אומר שגם אם הבייבי סנס יתריע בצורה אמיתית ולא אזעקת שווא, ההורה חייב לדעת לתת עזרה ראשונה כלומר, לעבור קורס!
בלי זה גם אם הבייבי סנס יתריע הרי שלא נוכל לעשות כלום.
אני חושב שמספיק לרכוש בייבי סנס ואין צורך במכשיר מתקדם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, מה לגבי זמן הניטור?
יעל13/08/2023עד איזה גיל מומלץ לנטר נשימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עד גיל שנה
קובי סופר13/08/2023שלום יעל,
סכנת המוות בעריסה היא עד גיל שנה. לכן כל המוניטורים לנשימה הם עד גיל שנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)