ניטור נשימה - Nanit

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ניטור נשימה - Nanit
    יעל
    13/08/2023

שלום קובי, תודה רבה על כל העזרה שלך! לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיך :)
    אשמח לכמה שאלות בנושא ניטור שינה:
    1. הבנתי שהבייביסנס מתריע לשווא הרבה, וגם לא עובד טוב עם עריסה שמתחברת (כי קולט את התנועות של ההורים), אז מתלבטים לקנות נניט שהוא מעולה ועם הרבה פונקציות אבל יקר מאוד.
    האם ניטור נשימה נדרש לזמן מספיק ארוך כדי להצדיק קניה שכזו? עד מתי כדאי לנטר נשימה? הרי בגיל 3 חודשים הוא כבר מתהפך לבד.

2. האם נדרש תו תקן למכשיר שכזה?

3. מה דעתך על הנניט?

תודה שוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניטור נשימה - Nanit

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא מכיר את המוצר

קובי סופר
    13/08/2023

שלום יעל,

אני לא מכיר את המוצר עדיין. הוא מאוד חדש. קשה לי להמליץ על מוצר כזה בשלב כזה, בייחוד לאור העובדה שהוא יקר. להבנתי נמכר רק ברשת אחת.
    זהו מוצר טכנולוגי, זה לא מוצר מכאני כמו עגלה שאני יכול לבדוק פיזית ולהבין הרבה. במוצר טכנולוגי ייתכן ומדובר בהצלחה מסחררת ובמוצר משנה חיים או, מוצר נפילה. במוצר כזה רק מבחן הזמן וביקרות של רוכשים יתנו מענה. לצערי אנחנו בשלב די מוקדם.

לגבי בייבי סנס, כאן יש מוצר שהוכיח עצמו במאות ואלפי מקרים. נכון, יש אזעקות שווא אבל זה ברוב המקרים לא על בסיס יומי וקבוע אלא אחת ל... אם נשמעים להוראות ומשכיבים על הגב, יש מזרן טוב אז הבייביסנס הוא רק לשם אבטחה נוספת.

חשוב לציין, כל עניין הבייבי סנס או כל מכשיר אחר לא שווה שום דבר אם אין ידע במתן עזרה ראשונה!
    זה אומר שגם אם הבייבי סנס יתריע בצורה אמיתית ולא אזעקת שווא, ההורה חייב לדעת לתת עזרה ראשונה כלומר, לעבור קורס!
    בלי זה גם אם הבייבי סנס יתריע הרי שלא נוכל לעשות כלום.

אני חושב שמספיק לרכוש בייבי סנס ואין צורך במכשיר מתקדם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, מה לגבי זמן הניטור?

יעל
    13/08/2023

עד איזה גיל מומלץ לנטר נשימה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד גיל שנה

קובי סופר
    13/08/2023

שלום יעל,

סכנת המוות בעריסה היא עד גיל שנה. לכן כל המוניטורים לנשימה הם עד גיל שנה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו