מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון לחו"ל וגם לארץאריאל15/08/2023
היי, האינטרנט מפוצץ בחוות דעת וסיקורים על טיולונים ולכן מרוב המידע קשה לי להחליט אז אולי תוכל לעשות לי סדר?
הכוכבים בהמלצות היו הבאטרפליי והיויו(שלדעתי אובריטד) אבל השאלה אם הן מצדיקות את המחיר שלהן או שבכלל ללכת על כיוון אחר מכיוון שאין להם שכיבה מלאה והן יקרות מהשאר..
אנחנו טסים לחו"ל(קפריסין) עם תינוק בן 7 חודשים ומתלבטים איזה טיולון לקנות, האם עדיף אחד שאפשר להעלות לבטן המטוס או שאפשר לוותר על האופציה הזו אם הטיולון שתציע שווה את זה.
בגדול חוץ מחו"ל המטרה גם להשתמש בו בארז אז אנחנו רוצים משהו שיהיה עמיד לשימוש לאורך זמן וגם נוח בסופו של דבר לקיפול וניוד
כרגע אנחנו משתמשים בבוגבו פוקס 3 אבל היא ענקית ומאסיבית ביום יום ובטח לקחת לחו"ל אז רצינו אלטרנטיבה שיהיה לנו לשימוש עירוני וכשנטוס.
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני תמיד רושם לא להחליט על בסיס קריאה אונליין
קובי סופר16/08/2023שלום אריאל,
אני תמיד רושם לא להחליט על בסיס קריאה אונליין!
אנחנו לא יודעים מי כתב ומה האינטרס. יש המון לדעתי המלצות ממומנות לחלק מהדגמים אשר "ממליצים בחום", "אין על הטיולון הזה" וכו'. זה להערכתי בלבד ואיני יודע לומר מי ומה. כאן צריך הגיון בריא או פשוט להתעלם. יש חברות שמחלקות חינם מוצרים, זאת על מנת שמובילי דעה יעללו וישבחו את המוצר. כמוכן, לא להחליט על בסיס המלצות אנשי מכירות!
הדרך הכי טובה להחליט היא פשוטה, בייחוד בטיולון, להתמקד ב-2-3 דגמים שעונים לכל או לרוב הדרישות שלכם, לגשת לחנות, להושיב את התינוק בטיולון, לנייד אותו בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה גבוה, לחגור את התינוק לבד ולפתוח, לשנות מצבים שכיבה/ישיבה כמה פעמים. לאחר מכן לנסות לקפל לבד, להרים ואז לקבל החלטה של מה נכון לכם מכלל הדגמים שבדקתם פיזית.
גם המלצות של אנשים אמיתיים שמאושרים מהמוצר, לא בהכרח יובילו למוצר הנכון, לא תמיד מה שטוב ל-1 טוב לשני, לכל אחד צרכים ויכולות אחרים.
לגבי 7 חודשים, לדעתי זה מוקדם מידי לטיולון! מומלץ שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה+ זה משהו שלא הייתי מוותר עליו. גם בטיסה לחו"ל.
עדיף לשלוח בבטן המטוס את העגלה לדעתי.
יש דגמים דו כיווניים אבל לדעתי הם לא הכי מוצלחים.
אם בכל זאת טיולון, אז לדעתי מהיקרים היויו די מוצלח למרות שאין לו שכיבה מלאה, צריך כמה תוספות בתשלום לאבזר אותו כמו שצריך והוא יקר מלכתחילה. עדיין מהיקרים, לדעתי הוא הכי מוצלח.
יותר זולים וטובים לדעתי הם: סילבר קרוס ווינג 1, קומפקטי, חזק בצורה בלתי רגילה, נוח לניוד ועם גגונים טובים, מגיע מאובזר מראש.
פג סלפי אם במבצע, אז הוא סביב 1000 ש"ח. אם לא אז לא יודע אם המחיר מוצדק.
יש אם ספורטליין וייפר, הקיפול שלו גדול ולא בטוח שיאושר לעליה למטוס, היתרון שלו שגב המצבים עם לחצן, זה מנגון יותר אמין ונוח לדעתי. הוא כבד יותר בשל כך. יש לו גגון ענק והוא נוח לניוד.
אם בכל זאת רוצים גב מכני וקיפול קטן, יש את אינפנטי מון שגם הוא מעולה. הגגון שלו אבל קטן, הוא די בינוני בנוחות הניוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות
אריאל17/08/2023תודה על המענה, ראיתי שבכלל לא ציינת את הבוגבו באטרפליי, יש לכך סיבה? היא לא שווה את זה ביחס למחיר? (אני מתייחס למחיר של אירופה אז היא תעלה לנו בסביבות ה1800)
ואם בכל זאת אלך על היויו, אילו תוספות צריך כדי לאבזר אותה כמו שצריך?
לגבי הספורטליין גם זאת התלבטות כי יכול להיות שלא יהיה לנו קריטי לעלות את העגלה למטוס(גם ככה זה במקום טרולי שנצטרך) אז אולי זה בסוף יהיה הכיוון.
בנוסף מה ההבדל בין הסילבר קרוס ווינג 1 לווינג 2 חוץ מהמחיר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדעתי לא שווה את המחיר
קובי סופר18/08/2023שלום אריאל,
לדעתי לא שווה את המחיר.
הדגמים שרשמתי לדעתי עדיפים. כמובן, כמו שרשמתי, אם זה רלוונטי לכם, לגשת לחנות ולהתנסות לבד כפי שרשמתי בהודעה הקודמת.
לגבי יויו, צריך מדרך רגליים ומעקה. שניהם לא חובה אבל משפרים משמעותית את נוחות התינוק.
משהו שאי אפשר להוסיף זה השכיבה, אין לה שכיבה מלאה וזה לדעתי יכול להיות חיסרון.
אני טסתי מספר פעמים עם ילדים, כמו שאני רושם לא מעט, אני הייתי פדנט בקטע של הילדים מולי, לכן טסנו תמיד עם עגלה. מסרנו לפני העלייה למטוס, בכל המקרים קיבלנו מיד עם הירידה. לא ראיתי איזשהו צורך לעלות ולרדת ישר מהמטוס עם העגלה.
אולי מי שטס המון או, טס עם קונקשנים קצרים יש לזה יתרון.
זה מאוד אינדיבידואלי.
הווינג 2 לצערי לא מוצלח, הם ניסו לשפר את ה-1 ויצרו מוצר יותר כבבד, פחות נוח לניוד ורוב הדברים די זהים. תוספת הקפיצים לא הועילה למוצר והוא פחות אמין מהדור הראשון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואלטרנטיבה לטיולון שלא חובה לעלייה למטוס?
אריאל19/08/2023חיפשתי בחנויות ולא כל כך מצאתי את הווינג 1 אלא רק את ה2, אנסה להמשיך לחפש, אני מאיזור חיפה והקריות אז אם אתה מכיר חנות שמוכרת את הווינג 1 אשמח לשמוע עליה שאלך להתרשם
אולם אם לא קריטי לנו שיהיה בתקן לעלייה למטוס אבל בכל זאת מחפשים טיולון, מבין כל אלו שעולים באיזור 1000+- הספורטליין וייפר הכי מומלץ? היום ראינו אותו הוא עולה 800 ואולי תהיה לנו הנחה של 20-30% בנוסף, סה"כ נראה נוח, הבסיס גלגלים שלו יציב ומבין כל הטיולונים שהסתכלנו הגלגלים שלו היו הכי גדולים וכמו שציינת הגגון גדול והמצב שכיבה נראה נוח.
יש אולי עוד טיולון שלא ציינת שמתחרה בוייפר? או שהוא הכי טוב מבין כל אלה שבאותו איזור טווח מחירים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צריך לברר עם יבואן סילבר קרוס
קובי סופר19/08/2023שלום אריאל,
צריך לברר עם יבואן סילבר קרוס. לדעתי אולי בסופר בייבי יש או במיי בייבי ירכא. אפשר לבדוק בשילב אם יש להם איזי ווקר XS זה בעצם אותו טיולון כמו הווינג 1.
אין הכי מומלץ. צריך לבדוק ולהחליט לבד אם זה הכי מוצלח לכם.
כמו שכבר רשמתי, לעשות את המבחן ולהחליט לבד.
הוייפר לדעתי מעולה, גם בגלל הגגון, שינוי המצבים ויכולת הניוד. מצד שני, הוא כבד, שוקל כמעט כמו עגלה, הקיפול טיפה גדול ויש כאלו שגם טיפה יותר קל לקפל.
אבל בשורה התחתונה, לדעתי הוא מעולה וזה אומר, שווה בדיקה, לאחריה אם תרגישו שענה לכם על הכל אז תרכשו. לא לפני ולא על סמך ההמלצה שלי.
היחיד שמתחרה בוייפר כיום עם גב מכני הוא המון של אינפנטי. הגגון שלו אבל משמעותית יותר קטן, הוא פחות נוח לניוד. מצד שני, הרבה יותר נוח לקיפול, יותר קומפקטי ולדעתי יאושר לעליה לטיסה ברוב החברות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)