מתלבטת בין מאמס אנד פאפס, ספורט ליין(פולד או סליו) וסייבקס מיוס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת בין מאמס אנד פאפס, ספורט ליין(פולד או סליו) וסייבקס מיוס
    שירה עוזרי
    15/08/2023

היי, מתלבטת בין העגלות האלה.
    חשוב לי שכן תהיה עם סטייל (היה לי בייבי גוגר שהיא מכערת בעיניי)
    לא מסיבית מידי (אני בחורה יחסית קטנה)
    גרה במושב אז צריכה גלגלים שיעמדו בדרכי עפר (יודעת שזה סותר סעיפים קודמים :) )
    ורוצה שיהיה ניתן לכבס את מושב הטיולון
    וכמובן קיפול נח
    אשמח לשמוע המלצות או עגלה שלא חשבתי עליה לפרמטרים האלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבר האחרון שאני ממליץ זה לרכוש עגלת סטייל

קובי סופר
    16/08/2023

שלום שירה,

הדבר האחרון שאני ממליץ זה לרכוש עגלת סטייל!
    אני יודע, זה כיום אביזר אופנה, חשוב להראות טוב עם העגלה ועדיין, לאורך כל שנות עיסוקיי בתחום (רק כ-30 שנים). נתקלתי באלפי הורים שקנו על בסיס זה עגלה. די מהר הם עברו לטיולון וזה הדבר האחרון שאנחו רוצים!
    בסופו של דבר אנחנו רוכשים עגלת תינוק! ממליץ לקרוא את מה שרשמתי כמה פעמים: עגלת תינוק! עגלת תינוק!
    בדגש על התינוק! זה משהו קטן שאנשים שוכחים

כיום זה או שקונים עגלת פוזה, עגלת אינוסטוש או עגלת הורה שתהיה נוחה להורה. פחות עגלות תינוק.

לגבי הדגמים שרשמת,
    הסיילו הכי מוצלחת לדעתי ועונה לדרישות אבל היא ממש כבדה אז צריך לראות אם זה רלוונטי.
    המיוס קלה אבל פחות נוחה לניוד בדרך משובשת. היא לדעתי הכי יפה ויש טיולון דו כיווני. הקיפול יחסית נוח אבל גם, רק עם הטיולון שהוא פונה לכיוון הנסיעה.

לגבי מאמאס אנד פאפאס, תלוי הדגם יש להם כמה דגמים, הם פחות נוחות לקיפול אבל עדיין נוחות. טיפה כבדות. שוב תלוי אזה דגם רלוונטי, הארמדילו יותר מתאימה לדרך משובשת אבל גם היא כמו הספורטליין די כבדה.

אפשר לבדוק את הבייבי בוס טייגר שלנו, היא קלה מאוד כ-3 ק"ג פחות מהספורטליין או הארמדילו. עם גלגלים גודלים, יכולת ניוד שלא קיימת באף עגלה במשקלים האלו, יכולת קיפול ביד אחת די דומה לבייבי ג'וגר. קומקפטית, גגונים ענקיים. לגבי סטייל, אפשר לרכוש עם גגוני עור ויש מלא מלא שילובי צביעים כך שניתן להגיע לעיצוב וסטייל שמתאים לכם. כל הבדים שלה 100% יורדים לכביסה!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו