מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- האם להחליף את המזרן בעריסה?יעל19/08/2023
קניתי עריסה ספורטליין נועה והיא הגיעה עם מזרן בד שהוא לא רשתי.
אנחנו מתכננים להשאיר את התינוקת שם עד גיל חצי שנה+-.
האם כדאי להחליף את המזרן לרשת ונושם (מולטיפלואו)?
ומה המשמעות של בד הרשת עליו אתה ממליץ (לגבי נושם אני מבינה)?
מצד שני, על ההוראות כתוב בפירוש שצריכים להשתמש רק במזרן שהגיע עם העריסה, לא מבינה למה ואני אובדת עצות.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העריסות הנצמדות הן משהו חדש בשוק
קובי סופר19/08/2023שלום יעל,
העריסות הנצמדות הן משהו חדש בשוק. הן מגיעות עם מזרן מובנה וכך נבדקו על ידי מכון התקנים, לכן אני מניח שמצורפת האזהרה, גם בעגלות הסיפור דומה, אסור להוסיף מזרן מעבר למצורף.
אני לא בעד לרכוש מזרן יקר אבל זה שיקול שלכם. מולטיפלואו יהיה יותר בטיחותי מעל גיל 3 חודשים.
בד הרשת זה לא הסיפור, מה שתחת לבד זה הסיפור במזרן נושם. יש מעבר תמידי של אוויר וזה היתרון הגדול ביחס למזרן ספוגי.
יש עוד יתרונות אבל הם מתגמדים ביחס ליתרון הבטיחותי של מעבר האוויר.
קשה לי להמליץ לרכוש מזרן נוסף כאשר יש אזהרה מפורשת שלא לשים. הייתי בודק עם ספורטליין את הנושא ליתר ביטחון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיברתי עם חברת ספורטליין
יעל21/08/2023והם לא יכולים להמליץ בעד החלפה בגלל שכפי שאמרת, כך זה נבדק במכון התקנים.
הם טוענים שזה מזרן נושם, אבל יש עליו אזהרה שהוא לא סופח קיא ולכן אני מפחדת.
בגלל שאני מתכננת לעבור את גיל 3 חודשים, אני לא יודעת מה לעשות.
מה דעתך? למה להחליף מזרן למולטיפלואו יכול ליצור סכנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דרישת הקיא זו דרישה של מכון התקנים
קובי סופר21/08/2023שלום יעל,
דרישת הקיא זו דרישה של מכון התקנים. כל המזרנים לא סופחים למעט הנושמים שציינתי, ללא ספוג.
להחליף למולטיפלואו לא ייצר סכנה, לדעתי זה אפילו יותר בטיחותי אבל, כשיש אזהרה, אם חס וחלילה יקרה משהו, כולם יתנערו מהאחריות. יצרן העריסה, יצרן המזרנים, מכון התקנים וכו'. גם אם חלילה יקרה משהו שלא קשור למזרן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)