רכישת כסא בטיחות שלישי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• רכישת כסא בטיחות שלישי
    דרור
    19/08/2023

שלום,
    כרגע אנחנו עם 2 ילדים בני ארבע וחצי ושנתיים וחצי, הגדול בצ'יקו myfit, והקטן בגרקו mysize 65. בקרוב תצטרף כוכבת חדשה למשפחה, רציתי לדעת האם לדעתך ברכב יונדאי משפחתי יהיה מקום לכסא צ'יקו nextfix ix עבור התינוקת, ואם כן אז מה הסדר המומלץ לסידור הכיסאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רכישת כסא בטיחות שלישי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לי לענות

קובי סופר
    19/08/2023

שלום דרור,

קשה לי לענות, אני לא מכיר את הרכבים.
    זה משהו שצריך לבדוק פיזית. לתחושתי זה יכול להתאים, כאשר מתקינים נקסטפיט בניגוד לכיוון הנסיעה, הוא תופס פחות מקום ברכב, לכן יש סיכוי גבוה שכל השלושה יכנסו.

כמובן, יש לבדוק זאת טרם הרכישה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכישת כסא בטיחות שלישי

דרור
    20/08/2023

מבחינה בטיחותית- הנקסטפיט צריך להיות באמצע או באחד הצדדים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כזה משנה

קובי סופר
    20/08/2023

שלום דרור,

זה לא כזה משנה. טכנית אני חושב שבאמצע עדיף, ככה שהוא נגד הכיוון הוא יתפוס פחות מקום.
    מבחינה בטיחותית, המושב מאחורה הנהג ובאמצע, הם הבטוחים ביותר ברכב. עדיין אבל יש לכם כיסא שלישי שיצטרך להיות מאחורי הנוסע. אז מכיוון שיש 3 מושבים אחד מהם יהיה בצד הפחות בטוח ברכב.
    כמובן שפחות או יותר בטוח, זה רק מבחינה סטטיסטית של חברות הביטוח.
    יותר חשוב לוודא שכל המושבים מותקנים כמו שצריך וכמובן, לנסוע כמו שצריך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו