מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על עגלה עד 3500 ש"חשני19/08/2023
שלום קובי,
תוכל בבקשה להמליץ על עגלה בתקציב של עד 3000-3500 ש"ח.
(ראיתי שיש גם מבצע על עגלות של נונה וכיסא בטיחות אז אשמח אם תקח גם אותן בחשבון).
אני גרה בבניין עם מעלית ובנוסף, אשמח שהעגלה לא תהיה כבדה מדיי.
ראיתי כבר מלא עגלות ואני לא מצליחה לבחור ודי מתוסכלת מהעניין ואשמח לעזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין עגלה מושלמת
קובי סופר19/08/2023שלום שני,
אין עגלה מושלמת! ככל שתראו יותר ככה תלכו לאיבוד יותר. בכל עגלה יש יתרון מול חיסרון בהשוואה לעגלה אחרת ולהפך.
לדרישות שציינת, לדעתי הנונה מתאימה כי היא לא כבדה. הכוונה לדגם הטריב.
נוחה לניוד, אמבטיה טובה. את הטיולון אני פחות מחבב כי הוא מרשת. עדיין, בשילוב עם הכיסא יש תמורה טובה למחיר.
יש לציין אבל, הכיסא ברמת בטיחות כמעט הכי גובהה, יש דגמים עם דירוגים גבוהים ממנו.
לכן, אני הייתי מעדיף ללכת על עגלה אחרת ולרכוש כיסא אחר.
מבחינת עגלות אחרות, אפשר לבדוק את הבייבי בוס טייגר או בובקט שלנו, שתיהן יותר קלות מהנונה, יותר נוחות לניוד לדעתי וגם, המושבים מגיעים עם גב פלסטיק מלא. במחיר הן זולות משמעותית אבל, למחיר צריך להוסיף את הכיסאות ככה שזה יגיע למחיר די דומה.
יש גם את ספוטליין אבל, הן כבדות משמעותית מהנונה או הבייבי בוס. דגם הפולד שלהם שוקל פחות או יותר כמו הנונה אבל, לדעתי הוא פחות מוצלח בהשוואה לסיילו.
יש את מאמאס אנד פאפאס סטרדה, גם הוא כבד יותר אבל קל יותר מהסיילו, איפשהו באמצע. הוא ממש זול נכון להיום אבל לדעתי פחות נוח לניוד מהבייבי בוס והטריב וכמו שציינתי, יותר כבד משתיהן.
ההמלצה שלי, להיסגר על 3 דגמים. לאחר מכן לגשת לחנות, לשים משקל של 12 ק"ג בכל אחת מהן, לנייד אותן כך בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. לאחר מכן לקפל עם המושב פעם שהוא פונה אליכם, פעם לכיוון הנסיעה. לאחר מכן להרים במצב מקופל עם המושב. לאחר מכן לבדוק ברכב.
כך תקבלו ממד של איך יראו החיים ביומיום שלכם עם העגלות.
כך תראו מה נכון לכם יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)