כסא בטיחות לגיל שנה וחצי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות לגיל שנה וחצי
    הדר
    19/08/2023

שלום קובי
    רוצה להתייעץ איתך לגבי כסא בטיחות.
    יש לי ילדה בת שנה וחצי עם ציקו נקסטפיט זיפ, ותינוק בן חודש בסלקל.
    אני רוצה להעביר את התינוק לכסא של ציקו ולקנות לגדולה כסא בטיחות בוסטר.
    מתלבטת בין ציקו מיי פיט לגרקו נאוטילוס, אין הרבה הבדל בינהם מבחינת מחיר.
    על מה אתה ממליץ? מבחינת בטיחות, גודל ורוחב הכיסא וכו
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות לגיל שנה וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שניהם מעולים

קובי סופר
    20/08/2023

שלום הדר,

שניהם מעולים. הגרקו קיבל דירוג בטיחותי טיפה יותר טוב. מצד שני, הצ'יקו יותר מרופד, יש לו הטייה שמשפרת את הנוחות, הוא גם מהווה מעבר חלק מנקסטפיט בגלל הדמיון בבדים ומעט במראה. גיל שנה וחצי זה טיפה מוקדם למעבר לדעתי, לכן אני נוטה יותר להמליץ על צ'יקו בשל ההטייה.
    הצ'יקו טיפה יותר רחב, כלומר יתפוס טיפה יותר מקום, נכון לכרגע לא צריך להוות שיקול, בהמשך אבל, אם יצטרף תינוק נוסף ויהיה צריך 3 מושבים, אז יתכן ותהיה לזה חשיבות.

אם אין שיקול תקציבי, יש את ברייטקס גרואו ווית' יו, הוא מקבל את דירוגי הבטיחות הכי גבוהים שיש לבוסטר עם רצועות. לדעתי עדיף על שניהם, אם רוכשים אותו, כן הייתי ממתין מעט למעבר, לפחות לגיל שנה ו-8 חודשים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל מעבר

הדר
    22/08/2023

תודה על המענה!
    אשמח לדעת מדוע יש צורך להמתין עם החלפת הכסא, כתוב שגרקו וציקו זה מגיל שנה ו-10 ק״ג.
    בת שנה וחצי שיושבת על ציקו ממש בוכה בנסיעות, אני תוהה לעצמי אם זה קשור לכסא או כדאי לנסות חברה אחרת (גרקו)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה גבולי

קובי סופר
    23/08/2023

שלום הדר,

זה גבולי לדעתי. נכון שהיצרנים מייעדים אותם מגיל שנה והתקינה מאשרת זאת. עם זאת, הם לא נוחים כמו כיסא, בקושי יש להם הטייה. בצ'יקו יש יותר ולכן אם בכל זאת, רוצים כעת אז לדעתי הוא עדיף.
    מניסיון של המון שנים שבהם מכרתי נאוטליוס, בזמנו הוא היה היחיד עם סוג כלשהו של הטייה, כל מי שקנה לפני גיל שנה ו-8 חודשים החזיר או התלונן שלא נוח לילד. ברוב המקרים מגיל שנה ו-8 כבר היה בסדר, למי שלא אז תוך חודש/חודשיים וזה הסתדר.
    זה מאוד אינדיבידואלי אבל גיל שנה ו-8 לדעתי זה הגיל של ללכת על בטוח לדעתי. אם רוצים כעת אז כפי שרשמתי, הייתי הולך על הצ'יקו שיש לו הטייה יותר טובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו