מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בייבי בוס פנתר או סייבקס מיילו?בתאל20/08/2023
כמה שאלות לגבי בייבי בוס פנתר (חבל שאין עליה מידע כלשהו באינטרנט):
1. איפה ניתן להשיג אותה חוץ ממקס בייבי אור יהודה?
2. מה הגודל שלה כשהיא מקופלת?
3. עד איזה משקל של ילד היא מתאימה?
בנוסף, האם תוכל לומר לי את דעתך על סייבקס מיילו?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לדעתי פנתר
קובי סופר21/08/2023שלום בתאל,
לדעתי פנתר! נכון שזו עגלה שלי ואני משוחד :)
ולכן תמיד אבל תמיד, ממליץ לגשת לחנות, להתנסות לבד עם המוצר, לשים משקל של תינוק (כ-12 ק"ג) בכל אחת מהעגלות, לנייד אותן בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה. לקפל עם הטיולון פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה.
ככה תקבלו החלטה של מי מהן עדיפה.
לדעתי הפנתר תהיה הרבה יותר נוחה לניוד, הרבה יותר נוח לעלות ולרדת מדרכה גבוהה כי יש ידית מתארכת לפנתר, למיילו אין. אם יש בינכם הפרשי גובה אז זה עוד יתרון בפנתר.
לאמבטיה של פנתר יש מזרן נושם, יש רשת איוורור וגגון מתארך.
הטיולון של הפנתר יצוק מפלסטיק לעומת רשת במיוס, גם כאן הגגון יותר גדול.
כל הבדים בפנתר יורדים לכביסה, במיילו הרוב אבל לא הכל.
עכשיו שסייבקס העתיקו אותנו ונותנים 5 שנות אחריות ;ׂ) אז יתרון אחד שלנו התבטל...
מה שכן, אצלנו לא צריך להירשם באתר לקבל 5 שנות אחריות.
לגבי מקומות, היא נמכרת בלעדית ברשת גולד בייבי שזו רשת למגזר החרדי. יש להם סניפים בבני ברק, מודיעין עלית, בית שמש ועוד. במקס בייבי גם כי זו נקודה שמציגה את כל הדגמים שלנו.
אין מידע כי עובדים על אתר חדש ולצערי, שכחו לעשות תמונות מקצועיות לפני שנמכר כל המלאי. אז בהמשך זה יעלה.
הפנתר מאוד קטנה, רוחב 45 ס"מ בלבד, גובה 68 ועובי רק 25 ס"מ. זה כמעט מידות של יויו. יש לי לקוחה שסיפרה לי שהיא עולה איתה לטיסות כמו יויו, על זה אני לא יכול להתחייב אבל להמחשה, היא נכנסת בתא של הטרולי בטיסות. כלומר הקיפול ממש קטן וקומפקטי.
העגלה בתקינה החדשה עד 22 ק"ג. האמבטיה עד 9 ק"ג.
לגבי מייילו, בניגוד אלינו, כדי להגיע למשקל קל חסכו בלא מעט דברים כמו הידית הקבועה, מושב מרשת, האמבטיה די בסיסית, שלדה דקה (לא שהפנתר מאסיבית אבל יותר מהמיילו).
לסיכום: תתנסו לבד לדעתי וכך תבינו לבד את ההבדלים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)